Trabzonspor forvetleri, Galatasaray maçında siftah peşinde

/ Kaynak: AA
Trabzonspor forvetleri, Galatasaray maçında siftah peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor'da forvet oyuncuları Oscar Cardozo büyük maçlarda, Dame N'Doye de bordo-mavili takımdaki ilk golünü atmak istiyor.

Trabzonspor'a geçen sezon başında Portekiz'in Benfica Kulübü'nden  transfer edilen ve takımının Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı  maçlarda gol atmayı başaramayan Cardozo, bu şanssızlığına sarı-kırmızılı takım  karşısında son vermeye çalışacak. 
 
"Büyük baston" lakaplı oyuncu, bordo-mavili takım forması altında ilk  sezonunda ligde 17, Avrupa kupalarında 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 gol  olmak üzere resmi maçlarda toplam 20 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon da  ligde 2 gol atan Cardozo, toplam 22 golüne karşın İstanbul'un 3 büyük ekibi  karşısında gol sevinci yaşayamadı. 
 
5 maçta gol atamadı 
 
Oscar Cardozo, geçen sezon söz konusu rakipler karşısında 5 maçta  görev yaptı. 
 
Ligin ikinci haftasında Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda  oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmada sakatlığı sebebiyle görev alamayan  Paraguaylı futbolcu, daha sonra İstanbul'da 3-0 kazanılan Galatasaray maçında 87  dakika oyunda kalmasına karşın gol kaydedemedi. 
 
Bordo-mavili takımın Beşiktaş'a Konya'da 3-0 mağlup olduğu  karşılaşmada 90 dakika boyunca rakip fileleri havalandıramayan Cardozo, İstanbul  'da 0-0 biten Fenerbahçe maçında da 90 dakika sahada kalmasına karşın gol atma  başarısı gösteremedi. 
 
Paraguaylı futbolcu, ligin 27. haftasında 83 dakika forma giydiği  Galatasaray maçında ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı  maçta da 30 dakikaya gol sığdıramayarak büyük maçlarda golle tanışamadı. 
 
Bu sezon ise ligin ikinci haftasında Beşiktaş maçında hiç süre  alamayan Cardozo, sarı-kırmızılı takım karşısında bu hasretini gidermeye  çalışacak. 
  
N'Doye'nin hiç golü yok 
 
Trabzonspor'da sezon başında transfer edilen Dame N'Doye, bordo-mavili  takım forması altında ilk golünü Galatasaray karşısında atmaya çalışacak. 
 
Bu sezon ligde Bursaspor maçında 45, Beşiktaş, Akhisar Belediyespor ve  Kayserispor maçlarında 90 dakika olmak üzere oynadığı 315 dakikada gol  kaydedemeyen Senegalli futbolcu, Galatasaray maçında golle tanışmak için mücadele  verecek. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...