Trabzonspor fena patladı

Trabzonspor fena patladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Süper Lig'in flaş takımı Mersin İdman Yurdu'nu Belkalem, Medjani ve Cardozo'nun golleriyle devirdi.

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, sezonun ilk galibiyetini 4 haftadır kaybetmeyen Mersin İdman Yurdu'nu yenerek aldı: 3-1. Maça hızlı başlayan ev sahibi, üst üste kullandığı kornerlerden sonuç alamadı. 6'da Cardozo'yla Mersin kalesini yoklayan bordo-mavililer, 13'te Mehmet Ekici'nin şutunda çerçeveyi bulamadı. Baskısını südrüren Karadeniz ekibi, 16'da Cardozo'nun ortaladığı topta Waris'le gole çok yaklaştı ancak Nihat müthiş bir refleksle topu kornere attı. 27'de Soner'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içindeki karambolde Cardozo bitirici vuruşu yapamayınca Trabzonspor bir golden oldu. Mersin savunmasına yaptığı presle rakibine oyun kurma fırsatını vermeyen ev sahibi, 33'te Waris'le bir gol daha kaçırdı. Mehmet Ekici ortaladı, Waris kafayla aşırdı Nihat kornere attı. 38'de Efe, Cardozo'yu sarılarak durdururken Paraguaylı penaltı bekledi ancak hakem Tolga Özkalfa devam dedi.

Vederson atıldı

Mustafa Akbaş-Zeki Yavru mecburi değişikliğinin ardından ikinci yarıya da etkili başlayan bordo-mavililer, oyunu tamamen Mersin sahasına yıktı. 54'te Mehmet Ekici kaleyi cepheden gören yerden şutunu attı ancak Nihat başarılıydı. Kornerden gelen topa iyi yükselen Belkalem, bu dakikaya kadar başarıyla kalesini koruyan Nihat'ı mağlup etti: 1-0. Golün hemen ardından Vederson, Serdar Gürler'in ayağına basınca kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. 61'de Bosingwa'nın pasında direğe takılan Cardozo, 68'de inanılmaz bir pozisyonda topu dışarı attı. 70'te Bosingwa'nın Efe'ye yaptığı hareketle penaltı kazanan Mersin'de Futacs'ın vuruşunu Fatih çıkardı, dönen topa Oktay vurdu, Fatih yine çeldi ancak Oktay bir defa daha vurdu ve maça eşitliği getirdi: 1-1. 79'da korner için giden savunma oyuncusu Medjani, Trabzonspor'u yeniden öne geçirdi: 2-1. Günün şanssız ismi Cardozo, 86'da Yatabare'nin müthiş ortasında Nihat'ı çaresiz bıraktı ve maçın skorunu ilan etti: 3-1.
Turgay Sakarya

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...