Trabzonspor Dragovic'i bitiriyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor Dragovic'i bitiriyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor'un Dragovic transferi menajer savaşına sahne oldu.

Almanya'da yaşayan ve Dragovic ile yakın ilişkileri bulunan menajer Atakan Yiğit, Ersun Yanal'a ulaşarak, "Hocam Dragovic'i isterseniz size 2.5-2.7 milyon Euro yıllık ücretle getirebiliriz" teklifini yaptı. Yanal'ın olumlu tavrı üzerine başkan Muharrem Usta'nın da katıldığı videolu görüşmede transfere onay çıktı. Usta dün Almanya'ya gitmeye hazırlanırken, menajer Ahmet Bulut'un ortalığı karıştırdığı haberi geldi. Bulut'un, yardımcısı Tan isimli şahsa belge hazırlatarak, oyuncuyu F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray'a önerdiği iddia edildi. Gelişmeler üzerine açıklama yapan menajer Bulut, "Trabzonspor'un söz konusu transferiyle ilgili en ufak bir alakam olmamıştır. Olsaydı bu Trabzon'un lehine olurdu. Saygın bir FIFA menajeri olarak avukatlarım iddia sahipleri hakkında gerekeni yapacaktır" ifadesini kullandı.

2 YILLIK KİRALAMA TEKLİFİ
Öte yandan başkan Muharrem Usta oyuncunun menajeri Atakan Yiğit'i arayarak Almanya'ya giderek transferi bitirmek istediğini iletti. Trabzonspor, Dragovic'i 2 yıllığına kiralamak için Leverkusen'e teklif yapacak. Transferin bu hafta sonuçlanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...