Trabzonspor Çaykur Rizespor maçında 3. gol 49. dakikada geldi

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçında 3. gol 49. dakikada geldi

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlıyor.

72' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına gelen topu Pawelek, iki hamlede kontrol etti.
71' Gelişen Trabzonspor atağında rakip ceza alanının hemen dışından Henrique kaleye sert bir şut çekti ama savunmaya çarpan top kornere gitti.
70' Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği. Uche Kalu oyundan çıktı ve yerine David Alberto Depetris oyuna girdi.
69' Karşılaşma son dakikalarda biraz tempo kazandı. Colman, topla birlikte rakip ceza alanı yakınlarına kadar gidip ara pasını Malouda'ya verdi ama Malouda'nın çaprazdan vuruşunu kaleci Pawelek kornere gönderdi.
68' Bu kez konuk ekipte Kıvanç, rakiplerinden sıyrılıp, Uche Kalu'ya ara pasını attı ama son anda Aykut araya girdi.
66' Trabzonspor, Aykut'la çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Aykut, savunma arkasına sol kanattan sarktı ve topla buluştu ama karşı karşıya pozisyonda vuruşunu kaleci Pawelek çıkardı.
65' Mavi yeşille ekip oyuncuları kısa paslarla rakip yarı alana geçti ve topla en son ceza alanı içinde buluşan Sercan, baskı karşısında topu kaybetti.
64' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kaleci Onur, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
63' Trabzonspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Soner Aydoğdu oyundan çıktı ve yerine Gustavo Colman oyuna girdi.
61' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahası içine gelen topa Viera yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
60' Çaykur Rizespor'un baskılı olduğu dakikalar. Rakip yarı alandan kullanılan serbest vuruş sonrasında topu alan Sercan, topu biraz sürdükten sonra ceza alanı dışından sert bir şut çekti ama Onur, son anda topu kornere gönderdi.
59' Bu kez sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Ali Adnan, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.
58' Konuk ekip rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan topta kale sahasına yükseltilen topa yükselen Onur, topun kontrolünü sağladı.
57' Sağ kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Soner, tedavisinin ardından oyuna kenardan girer girmez topla buluştu ve ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Koray, topu uzaklaştırdı.
56' Çaykur Rizespor'da oyuncu değişikliği. Eren Albayrak oyundan çıktı ve yerine Cenk Ahmet Alkılıç oyuna girdi.
55' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Soner Aydoğdu bir sakatlık geçirdi ve şuan tedavisi yapılıyor.
54' Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Kıvanç'a sert bir faul yapan Zokora, sarı kart gördü.
53' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu savunma uzaklaştırdı.
52' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Soner, Viera'dan sıyrılamadı ama Trabzonspor köşe vuruşu kazandı.
51' Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Mustafa Yumlu yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
50' Florent Malouda, Trabzonspor formasıyla ilk golünü çok klas bir şekilde ağlarla buluşturdu.
49' Gelişen Trabzonspor atağında rakip ceza alanı ön çizgisi üstünde hafif sağ tarafta topla buluşan Adrian, pasını Malouda'ya verdi. Malouda, yerden gelen topu sol ayağının dışıyla sağ köşeden 90 diye tabir edilen yerden ağlarla buluşturdu.
49' GOOOOL! Malouda
48' Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Zeki, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut çekti ama kaleci Pawelek topu kornere gönderdi.
47' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Olcan, ceza alanına terden ortasını yaptı ve savunma topu uzaklaştırdı.
46' İkinci devre Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' Trabzonspor'da soyunma odasının yolunu tutan Volkan Şen oyundan çıktı ve yerine Florent Malouda oyuna girdi.
45' Sol kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Ali Adnan, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.
45' Bülent Yıldırım, karşılaşmanın sonuna 2 dakika ilave etti.
44' Her iki takım oyuncuları da Volkan Şen'i teselli etmeye çalışıyor. Volkan Şen'de oyundan çıktı ve soyunma odasının yolunu tuttu. Genel anlamıyla çok ilginç bir olay yaşandı. Trabzonspor karşılaşmaya 10 kişi devam ediyor.
43' Bu arada tribünlerden gelen tepki sonrasında Volkan Şen, göz yaşlarına hakim olamadı.
42' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Henrique, topla beraber ceza alanına girdi ve çaprazdan şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
41' Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak, yenilen golün sonrasında takım arkadaşlarına uzun süre sitem etti.
40' Sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Sercan, ceza sahası içi sağ tarafında buluştuğu topu kale sahasına ortaladı. Kaleci Onur'dan seken topu Slyvestre, boş durumdaki Tevfik'e indirdi. Tevfik düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirdi.
40' GOOOL! Tevfik
38' Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Trabzonspor'un, Çaykur Rizespor'a oranla %53'e %47 üstünlüğü bulunuyor.
37' Çaykur Rizespor yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Viera ve Henrique topa beraber yükseldi ve Henrique, bu pozisyonun ardından kısa bir sakatlık geçirdi.
36' Kullanılan serbest vuruşta Ali Adnan, topu doğrudan kaleye gönderdi ve top sağ direği yalayarak dışarıya çıktı.
35' Trabzonspor yarı alanının ortalarında gerçekleşen ikili mücadelede Soner, Kıvanç'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.
34' Kısa paslarla rakip yarı alana gelen konuk ekip oyuncularında Tevfik, rakibin baskısı sonrası topu kaybetti.
32' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Adrian, topu sol kanattan ileriye kadar taşıdı ve Henrique'ye pasını verdi ama pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.
31' Çaykur Rizespor'da Sercan Kaya, rakip yarı alanda sağ kanatta buluştuğu topla ceza alanına girdi ama 3 rakibi arasından çıkamadı.
30' Maçın başındaki tempo son dakikalarda biraz düşmüş durumda.
29' Gelişen Çaykur Rizespor atağında Tevfik, sol kanattan topu rakip ceza alanına taşıdı ama Trabzonspor savunması araya girdi.
28' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Volkan, ceza alanı içindeki Henrique'ye pasını attı. Henrique yüksek gelen topu sırtı kaleye dönük bir şekilde kontrol etti ve röveşata denedi ama top üstten dışarıya gitti.
27' Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Sezer, Olcan'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.
26' Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım, bu dakika içinde su molası verdi.
25' Yine sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Ali Adnan, ceza alanına ortasını gönderdi ama Sercan'dan önce Olcan, topu diğer kanattan taca gönderdi.
24' Bir başka konuk ekip atağında Sercan, rakip ceza alanının hemen dışından hafif sağ çaprazdan şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
23' Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında Ali Adnan, sol kanattan ceza alanına ortasını yaptı ama Onur, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
22' Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda Volkan, topu ceza alanına ortalamak istedi ama top doğrudan dışarıya gitti.
21' Orta alanda boşta kalan topa hareketlenen Sezer ve Zokora'dan, Sezer topu kalecisine atmak istedi ama top kornere gitti.
19' Trabzonspor'da Zokora, kendi yarı alanında aldığı topla rakip yarı alana hızla girdi ve Kıvanç'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Kıvanç, sarı kart gördü.
18' Trabzonspor, rakip ceza alanında oldukça tehlikeli ataklar geliştirdi. Sağ ve sol kanattan kullanılan üst üste köşe vuruşları sonrasında kaleci Pawelek ve savunma gole izin vermedi.
17' Yine etkili gelişen bordo mavili ekibin atağında sağ kanattan atılan topla ceza yayının dışında buluşan Soner, bir sert şut daha çekti ve kaleci Pawelek topu kornere gönderdi.
16' Bu dakika itibariyle topla oynama oranlarında Trabzonspor'un Çaykur Rizespor'e oranla %61' %39 üstünlüğü bulunuyor.
15' Etkili gelişen Trabzonspor atağında Aykut, topla beraber rakip ceza alanı önüne kadar geldi ve pasını Soner'e verdi. Soner ceza yayı içinden şutunu çekeceği sırada rakip savunma araya girdi.
14' Bordo mavili ekip rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Olcan, topu ceza alanına ortaladı ama savunma topu karşıladı.
13' Karşılaşmaya Trabzonspor daha etkili başlayan taraf. Heri iki takım da orta alanı çok kolay geçiyor. Özellikle golü Adrian, çok istekli.
12' Bir başka Trabzonspor atağında ceza alanı dışında hafif sol çaprazda topla buluşan Volkan'ın sert şutu kaleci Pawelek'te kaldı.
11' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topta küçük bir karambol oluştu ama daha sonra savunma topu uzaklaştırdı.
10' Trabzonspor atağında sağ kanatta topla buluşan Adrian, ceza alanına ortasını yapmak istedi ama savunmaya çarpan top kornere gitti.
9' Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında Kıvanç, ceza alanındaki Uche'ye ara pasını attı ama Onur, kalesini zamanında terk etti ve topun kontrolünü sağladı.
8' Orta bölümde topla buluşan Adrian, önündeki boş alanı iyi değerlendirdi ve rakip ceza alanına hareketlendi ama Sylvestre'yi geçip ceza alanına giremedi.
7' Sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Uche Kalu, pasını Eren'e verdi. Eren'in ser vuruşu üstten dışarıya gitti.
6' Bu dakikayı her iki takımın orta alanda yaptıkları karşılıklı top kayıplarıyla geride bıraktık.
5' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Zokora, Kıvanç'a faul yaptı ve karar serbest vuruş.
4' Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
3' Gelişen Trabzonspor atağında Aykut'tan aldığı topu ceza alanı dışından kaleye gönderen Adrian, topu kalecinin uzanmasına rağmen sol köşeden ağlarla buluşturdu.
3' GOOOOL! Adrian
2' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Volkan, topla beraber ceza alanına girmek istedi ama iki rakibi arasından sıyrılamadı ve topu kaybetti.
1' Karşılaşmaya ev sahibi Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...