Trabzonspor Cardozo'yu resmen duyurdu!

Trabzonspor Cardozo'yu resmen duyurdu!

SPOR Haberleri

Trabzonspor, yıldız golcü Oscar Cardozo'nun transferini resmen duyurdu. Kulüp aynı zamanda Benfica ile anlaştığını borsaya bildirdi

Bordo mavili kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şu şekilde; "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000.-EUR ödenecektir."

TRABZONSPOR, CARDOZO'NUN TRANSFERİ İÇİN BENFİCA İLE ANLAŞTIĞINI BORSAYA BİLDİRDİ
Trabzonspor Kulübü, Oscar Cardozo'nun transferi konusunda Portekiz'in Porto Kulübü ile anlaşmaya vardığını borsaya bildirdi.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5 milyon avro ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...