Trabzonspor buz kesti, Karagümrük'ten fark yedi

- Güncelleme:
Trabzonspor buz kesti, Karagümrük'ten fark yedi

Spor Haberleri

Karadeniz ekibi Ozdoev, Borini, Ricci ve Avcı’nın kiralık gönderdiği Kouassi’nin golleriyle şoku yaşadı. Bartra hem gol attı hem maçtan atıldı. Colley de kızardı

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arasından Fenerbahçe galibiyetiyle dönen ve yeniden şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı: 4-1. Dünyaca ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo’nun takımı karşısında maça oldukça kötü başlayan bordo mavili takım, henüz altıncı dakikada Ozdoev’in attığı şans golüyle geri düştü: 1-0. 

ASİS GOMEZ'DEN

Bu golün şokunu çabuk atlatan Abdullah Avcı’nın öğrencileri 20. dakikada Fenerbahçe maçında Akyazı’yı coşturan Gomez’in kafa pasını iyi değerlendiren Bartra ile skoru dengeledi: 1-1. Bir kez daha öne geçmek için fazla beklemeyen Karagümrük, 34’te kariyerinde Milan ve Liverpool da olan Borini’nin şık golüyle tekrar öne geçti: 2-1. 45+3’te aynı Bartra atılınca işler daha da zora girdi. 

KOUASSI DARBESİ

Maçın 56. dakikasında Colley şuta hazırlanan Gomez’i düşürünce iki takımın sahadaki oyuncu sayısı eşitlendi. Borini 67’de bu defa asistle kendini hatırlatırken, Ricci takımını rahatlattı: 3-1. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise 87. dakikada Türk futboluna Trabzonspor formasıyla adım atan ancak ligdeki macerasına Karagümrük ile devam eden Kouassi oldu. Karagümrük farklı kazandı: 4-1.

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...