Trabzonspor 2,5 yıl Nenad Bjelica'ya emanet

- Güncelleme:
Trabzonspor 2,5 yıl Nenad Bjelica'ya emanet

SPOR Haberleri

Başkan Ertuğrul Doğan’la yaptığı görüşmeden sonra ‘tamam’ diyen Bjelica, Sivasspor maçında takımın başında olacak. Hırvat hocaya toplam 3,3 milyon avro ödenecek

Abdullah Avcı’nın takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör arayışında olan Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Bordo mavililerin yeni teknik direktörü Hırvat Nenad Bjelica oldu. Karadeniz ekibi, 51 yaşındaki çalıştırıcıyla 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Hırvat teknik adama bu sezon sonuna kadar 100 bin avro, sonraki sezonlar için ise yıllık 1,6 milyon avro (Toplam yaklaşık 70 milyon lira) ödenecek. 

GELECEK BİZİM

Dün akşam saatlerinde yardımcılarıyla birlikte Trabzon’a geçen Bjelica’nın evrakları TFF’ye gönderildi. Hırvat çalıştırıcı Sivas maçında kulübede olmak istediğini söyleyerek, “Trabzonspor’un geleceği için, daha iyi olması için buradayım. Benim için takımda genç-yaşlı diye bir ayrım yoktur. Takımımda yüzde yüzünü veren oyuncular şans bulacak. Böyle karşılama beklemiyordum. Çok mutlu oldum” dedi.

Bjelica’nın kariyeri:

> 556 Maç 
> 283 Galibiyet 
> 135 Beraberlik 
> 138 Mağlubiyet 
> 1 Avusturya 2. Lig şampiyonluğu
> 2 Hırvat Ligi Şampiyonluğu 
> Hırvat Kupası 
> Süper Kupa

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...