Trabzonspor, Ankaragücü'nü konuk ediyor! Nenad Bjelica ilk kez taraftar önüne çıkacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor,  Ankaragücü'nü konuk ediyor! Nenad Bjelica ilk kez taraftar önüne çıkacak

SPOR Haberleri

Trabzonspor - Ankaragücü canlı izle | Süper Lig'in 33. haftasında Ankaragücü ile karşılaşacak Trabzonspor, Nenad Bjelica ile ilk puanını almak istiyor. Çıktığı ilk 2 maçta yenilgi alan Hırvat hoca, ilk kez taraftarı önünde maça çıkacak.

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçta puan alamayan Trabzonspor, 33. haftada Ankaragücü'nü konuk edecek. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek. Ligin son 5 haftasında 4 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşayan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.

Trabzonspor,  Ankaragücü'nü konuk ediyor! Nenad Bjelica ilk kez taraftar önüne çıkacak

Trabzonspor'un Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ile üçüncü karşılaşmasına çıkacak teknik direktörü Nenad Bjelica da ilk galibiyetlerini Ankaragücü karşısında yaşamak istiyor. Bordo-mavili takımda Dorukhan Toköz, Naci Ünüvar ve Stefano Denswil'in sakatlıkları bulunuyor, kırmızı kart cezalısı Anastasios Bakasetas da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Trabzonspor,  Ankaragücü'nü konuk ediyor! Nenad Bjelica ilk kez taraftar önüne çıkacak

BJELICA TARAFTARLA BULUŞUYOR

Trabzonspor ile çıktığı ilk iki maçta Sivasspor'a 4-1 ve Konyaspor'a 2-1 yenilen Nenad Bjelica, ilk kez iç sahada maça çıkacak. Taraftar önüne çıkacak olan Hırvat çalıştırıcı, 3 puan alarak galibiyet armağan etmek istiyor.

TRABZONSPOR - ANKARAGÜCÜ CANLI İZLE

Muhtemel 11'ler şekilde;

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hüseyin, Bartra, Eren, Doğucan, Hamsik, Abdülkadir, Visca, Markovic, Gomez.

Ankaragücü: Gökhan, Kitsiou, Mujakic, Fıratcan, Atakan, Hanousek, Diack, Zahid, Taylan, Anastasios, Ali Sowe

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...