Trabzonspor, 3 puanın peşinde

/ Kaynak: CHA
Trabzonspor, 3 puanın peşinde

SPOR Haberleri  / CHA

Süper Lig'de oynadığı 3 maçta sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor'da, gözler hafta sonu oynanacak Kardemir D.Ç. Karabükspor maçına çevrildi.

Bu sezon Avrupa'da oynadığı 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, ligde ise beklenen performansın uzağında kaldı. Sezona deplasmandaki Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Karadeniz ekibi, ilk galibiyetini ise 2. haftada sahasında Çaykur Rizespor karşısında aldı. Bordo-mavililer, 3. haftadaki Akhisar Belediyespor müsabakasında ise sahadan beklenmedik şekilde 3-0'lık mağlubiyetle ayrılınca moraller bozuldu. Milli maçlar arasını bir fırsat olarak gören Karadeniz temsilcisi, eksiklerini gidermek için yoğun şekilde çalışıyor. Ligin 4. haftasında cumartesi günü Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, o maçla ligde çıkışa geçmeyi hedefliyor. Eksiklerini gidermek için milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten bordo-mavili takımın teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Karabük maçıyla ligde çıkıya geçmeyi hedeflerini söyledi. Başarılı teknik adam, cumartesi günü sahadan taraftarların desteği ile istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...