Kendi düşen ağlamaz! Trabzonspor 2-0 öne geçtiği maçta Konya'yı yenemedi

- Güncelleme:
Kendi düşen ağlamaz! Trabzonspor 2-0 öne geçtiği maçta Konya'yı yenemedi

Spor Haberleri

Avcı’nın takımı Bakasetas ve Trezeguet’nin penaltı golleriyle iki farkı yakaladı. Yılmayan Konya’da Diouf iki golüyle tabelayı eşitledi. Ikpeazu atıldı (dk. 82). Kalan bölümde bordo mavililerin çabası üç puana yetmedi.

ÖMER ÇETİN ENGİN'İN HABERİ

Avrupa Ligi'nden Konferans'a geçip, sonrasında lige dönen Trabzonspor'un karşısında son yılların flaş ekibi Konya vardı. İlhan Palut'un iki sezondur iyi futbol oynattığı rakibi karşısında ummadığı fırsatlarla iki farkı yakaladı bordo mavililer. İki penaltı aldılar ve Bakasetas ile Trezeguet fırsatları kaçırmadı. Bir de Hamsik'in şutunda Sehic'in bir golü önleyen kurtarışı vardı. Öyle bir kurtarıştı ki, önce şaşkın şekilde Konya file bekçisine bakan Slovak kendini tutamayıp bir de alkışladı rakibini. Keşke böyle tabloları sahalarımızda daha çok görsek.

HEYECAN DOLU MAÇ

Sonrasında Palut Hoca maça müdahale etti. Ikpeazu'yu aldı oyuna. Şimdi dörtlü orta alan ve çift forvetli bir Konya vardı sahada. Diouf-Ikpeazu ile rakip savunmayı zorlamaya başlayan Konya böylece Trabzon'un hücum etkinliğini de bir ölçüde kırmış oldu. 'İki sezonda 31 gol, 8 asistle oynayan Hatay'daki Diouf nerelerde?' diye soruyorduk ki, 'işte buradayım' dercesine bir gol attı Senegalli. Topu alış ve yere düşürmeden vuruşu doğrusu 10 numaraydı. Misafir ekip bu golle moralli gitti soyunma odasına. Biz de ilkinden daha heyecanlı bir 45 dakika umudundaydık. 

IKPEAZU ATILDI

Konya daha derli toplu ataklarıyla çok geçmeden golü buldu. Amir Hadziahmetovic’in mükemmel getirip ortaladığı topu Diouf karambolde ağlara yolladı. VAR kararıyla verilen gol sonrası bu defa Abdullah Avcı hamle yaptı oyuna. Önce Umut Bozok sonra da Djaniny gibi golcüleri sürdü sahaya. Ikpeazu atıldı. Kalan bölümde Bartra’nın aldığı penaltı VAR’dan geri dönünce Trabzon’da puanlar paylaşıldı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...