Trabzonspor 1' abone

Trabzonspor 1' abone

SPOR Haberleri

Akhisar deplasmanında Gekas'ın golüyle geriye düşen bordo-mavililer Mehmet Ekici'nin füzesiyle 1 puanı kurtardı

Bir tarafta halef, öbür tarafta selef… Geçen sezon Akhisar'dan aldığı 4-2'lik mağlubiyet sebebiyle Trabzonspor'daki görevini bırakan Mustafa Reşit Akçay, şimdi o takımın başında bordo-mavili takımda ikinci dönemini yaşayan Vahid Halilhodzic'e karşı… 4-4'lük Gaziantepspor maçı sonrası yaşadığı çalkantılı günleri geride bırakmak isteyen Trabzonspor mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştı maça. Ama ligde zirve mücadelesi veren Akhisar'da kolay lokma değildi hani. Nitekim ev sahibi ekip hızlı başladı maça. Zokora'nın pasında sol kanatta topla buluşan Bilal, rakibini geçerek penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. Akhisar'ın Yunan golcüsü Theofanis Gekas nefis bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0. Trabzonspor çabuk silkelendi. Rakip kale önünde baskı kurmaya çalışan bordo-mavililerde Mehmet Ekici ceza sahası dışından müthiş bir sol çıkardı, o topa Oğuz'un yapacak bir şeyi yoktu: 1-1. nbsp;
Uçtu uçtu Oğuz uçtu…
Attığı golün 5 dakika sonrasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mehmet Ekici, bu defa 5 karış dışarıya vurunca galibiyet sayısına da imza atma fırsatını kaçırdı. İkinci yarı daha hareketli başladı. Yusuf ve Cardozo ile rakip kaleyi yoklayan bordo-mavililer bu çabalarından bir sonuç çıkaramazken, Akhisar da Bilal Kısa ve Bruno ile 'her an gol atabilirim' sinyalini veriyordu. 70'te Gekas'ın pasında Bruno çok sert vurdu, top yan direkten döndü. 70'lere kadar iki teknik adam da değişikliğe gitmedi. Ardından Halilhodzic, Cardozo'yu Yatabare ile Yusuf'u da Sefa ile değiştirip 'harekette bereket vardır' düşüncesiyle oyuna dokunmaya çalıştı. Ama o değişiklikler oyunun şeklini değiştirmeye yetmedi. 84'te kazanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici, hakemin 'başla' düdüğünün ardından henüz baraj kurmaya çalışan Akhisar savunmasını gafil avlamaya çalıştı ama adeta uzayan Oğuz, yaptığı kurtarışla 'maçın hakkı beraberlik' dedi: 1-1. nbsp;


Mehmet Ekici'den muhteşem füze
Bu sezon Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in en çok forma şansı tanıdığı isimlerin başında gelen Mehmet Ekici, Akhisar Belediyespor filelerini muhteşem bir golle havalandırarak siftah yaptı. Bordo-mavili oyuncunun şutu 123 kilometre hızla ağlara gitti. Mehmet Ekici bu sezon 6. kez ligde forma giydi.



HALİLHODZİC'TEN İTİRAF: BAVULUMU TOPLAYACAKTIM
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Akhisar Belediyespor maçı sonrası beraberliklerden bıktığını söyledi. Halilhodzic, çok zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Burada kazanmanın zor olduğunu biliyorduk. Ne yazık ki deplasmanda 3 puan alma yeteneğimiz yok. Kaç defa bavullarımı alıp gideyim diye düşündüm, bu projenin içinde bu birkaç kez aklıma geldi. Daha öncesinde 4-5 takımla yoğun çalıştıktan sonra zorlukların altından kalkabildik. Maalesef Trabzon'da hemen her şeyin düzeleceği, her şeyin olumlu olacağı algısı yayılmış. Çalışıyoruz, kendimizi yavaş yavaş geliştireceğiz" dedi.
Trabzonspor 1' abone

Fatih'i teselli etti
Maç sonrası kaleci Fatih Öztürk saha kenarına gelip, Halilhodzic'e hitaben hararetli bir konuşma yaptı. Bosnalı teknik adam genç kaleciyi sabırla dinledikten sonra tercümanı aracılığıyla onu teskin etmeye çalıştı. Konuşmanın başında çok sinirli olduğu görülen Fatih'in ikna olduğu gözlendi. Konuşmanın sonunda Halilhodzic, öğrencisini yanağından öperek teselli etti.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...