Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray Maçı Özet Goller (TS-GS ÖZET)

Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray Maçı Özet Goller (TS-GS ÖZET)

SPOR Haberleri

Trabzonspor Galatasaray maçı sona erdi. Trabzonspor Galatasaray maçı skor 0-1. Galatasaray Trabzonspor maçı özet goller burada.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde ikinci sıraya kadar yükselen Trabzonspor, Avni Aker Stadı'nda büyük düşüş yaşayan Galatasaray'ı konuk etti. Saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan müsabakayı Cüneyt Çakır yönetti. Her iki takım arasında ligde yapılan 84 karşılaşmanın 37'sini Cimbom kazandı, 26 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 110, Trabzonspor ise 93 gol attı. Geçen sezon ligde yapılan maçları Trabzonspor, İstanbul'da 3-0, evinde de 2-1'lik skorlarla kazandı.

TS 0 - 1 GS CANLI ANLATIM 

M.S.Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90'Trabzonspor atağında Cavanda'nın uzak mesafeden şutunda top üstten dışarıya gitti.

90'Sarı kırmızılı ekipte Yasin Öztekin'in yerine Sabri Sarıoğlu oyunda.

90'Galatasaray gole yine çok yaklaştı. Ceza alanı içi sağ çaprazında topu alan Umut'un pasında Sneijder'in sert şutu üstten az farkla dışarıya gitti.

90'Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Marin araya girip topu aldı ve yerde kaldı. Hakem serbest vuruşu verdi.

90'Galatasaraylı oyuncular baskıyla topu kazandıktan sonra Yasin'in sağ çaprazdan ortasında savunmanın karşıladığı topa Sneijder gelişine vurdu. Onur kornere çeldi.

90'Hüseyin Avni Aker Stadı'nda maçın sonuna 5 dakika ilave edildi.

89'Gelişen Trabzonspor atağında N'Doye'nin Cardozo'ya yüksek pasında ofsayt bayrağı kalktı.


88'İki takım yine çok fazla top kaybı yapmaya başladı.

86'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında N'Doye'nin ceza alanına ortasında Muslera topun sahibi oldu.

84'Kullanılan serbest vuruşta Cardozo topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top üstten dışarıya gitti.

83'Gelişen Trabzonspor atağında Marin, ceza alanı yakınlarında ön bölümde yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

82'Kullanılan serbest vuruşta Bilal'in ceza alanına ortasında kaleci Onur, Semih ve Mbia topa birlikte hareketlendiler ve seken top Mbia'ya çarpıp ağlara gitti.

82'GOL! Stephane Mbia (k.k)

82'Galatasaray karşı atağında Sinan, rakip ceza alanı yakınlarında hafif sağ çaprazda rakibinin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

82'Trabzonspor çok ani atak şansı yakaladı ama Yusuf'un Marin'e pasında Marin topu ıskaladı.

81'Bir başka Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanı dışından kaleye sert şutunda yerden seken topu son anda kaleci Onur çeldi.

80'Orta alanda topla buluşan Sneijder, Mbia'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

79'Gelişen Galatasaray atağında Rodriguez'in pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Denayer'in şutunda top kaleci Onur'da kaldı.

78'Bordo mavili ekipte Kevin Constant oyundan çıkarken Salih Dursun oyuna dahil oldu.


77'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında yerden seken top Muslera'da kaldı.

74'Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Cardozo, Hakan'a faul yaptı.

73'Bordo mavili ekipte Özer Hurmacı oyundan çıkarken Oscar Cardozo oyunda.

72'Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in ceza alanı içi sol çapraza pasında Yasin topu içeriye çevirmek istedi ama rakibine çarpan top bir kez daha Yasin'e çarpıp auta gitti.

71'Gelişen Galatasaray atağında Bilal, ceza alanına doğru hareketlendiği anda rakip yarı alanın ortalarında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

70'İki takım son bölümde çok fazla top kaybı yapmaya başladı.

68'Hızlı gelişen Galatasaray atağında Sneijder, topu ceza alanına kadar taşıyıp ara pası vermek istedi ama top savunmaya takıldı. Ardından Bilal'in pasında topu alan Sinan'ın ceza alanı içi sağ çaprazından şutunda top üstten dışarıya gitti.

67'Trabzonspor'da Erkan Zengin'in yerine Yusuf Erdoğan oyunda.

66'Galatasaray'da bu kez de Hakan Balta bir sakatlık geçirdi ve oyun durmuş durumda.


65'Sarı kırmızılı ekipte Burak Yılmaz oyundan çıkarken Umut Bulut oyunda.

64'Galatasaray'da Burak Yılmaz, sağ çaprazdan ceza alanına girerken sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemeyecek.

63'DİREK! Bu kez Galatasaray direğe takıldı. Yasin'in pasında topu alan Sinan'ın ceza alanı dışından sol köşeye yerden sert şutunda top direkten döndü.

63'Trabzonspor sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Erkan'ın ceza alanına ortasında Muslera topun sahibi oldu.

62'Galatasaray'da Lukas Podolski'nin yerine Sinan Gümüş oyunda.

61'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortanın ardından savunma topu uzaklaştırdı ve Galatasaray ani bir atağa çıktı ama Sneijder'in pası hatalıydı.

60'Trabzonspor, ikinci kez direğe takıldı. Özer ve Erkan'ın paslaşmalarının ardından ceza alanı içinde topla buluşan Marin'in şutu önce savunmaya ve ardından direğe çarpıp kornere gitti.

59'Trabzonspor'da Erkan, Özer'den aldığı pasla sol çaprazdan ceza alanına girip ortasını yaptı ama Muslera topun sahibi oldu.

58'Sarı kırmızılı ekipte birazdan Sinan Gümüş oyuna dahil olacak.

57'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın ortasında savunma topu karşıladı. Ardından Marin, rakibinden topu kapıp kaleye şutunu çekti ama top az farkla dışarıya gitti.

56'Bu kez gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in sol çaprazdan ceza alanına hareketlenen Carole'a pasında top savunmanın kontrolünde auta gitti.


55'Trabzonspor'da Marin, çalımlarla ceza alanı ön bölümüne kadar gelip ceza alanı içi sol çaprazındaki Erkan'a pasını verdi. Erkan'ın plase vuruşunda top Muslera'da kaldı.

54'DİREK! Trabzonspor direğe takıldı. Hızlı gelişen atakta N'Doye, ceza yayından ceza alanına girer girmez pasını sağ çaprazdaki Marin'e verdi. Marin, yerden Erkan'a oynadı. Erkan boş kaleye vuruşunu yaptı ama top üst direkten döndü.

53'İki takım da bu bölümde çok fazla pas hatası yapıyor...

52'Kullanılan serbest vuruşta Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

51'Bir başka Trabzonspor atağında Mbia, ceza alanına yakın bir noktada sol çaprazda Bilal'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

50'Sol kanattan kullanılanköşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında Mustafa'nın arkaya aşırdığı topu savunma uzaklaştırdı.

49'Bordo mavililer çok etkili geldi. Özer, sol kanatta bulduğu boşlukla hızla ceza alanına girip yerden pasını verdi Carole topu kornere gönderdi.

48'Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Sneijder'in ceza alanına ortasında Onur topun sahibi oldu.


47'Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Podolski'nin pasında topu alan Sneijder'in ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.

46'Karşılaşmanın ikinci yarısı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı. 

D.A.Trabzonspor - Galatasaray mücadelesinin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

 D.A.Mücadelenini hakemi Cüneyt Çakır, ilk yarının sonuna uzatma eklemedi ve ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

45'Bir başka Trabzonspor atağında Marin'in pasında ceza alanına giren N'Doye, Semih'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

44'Bu kez sağ kanattan etkili gelişen Trabzonspor atağında Mbia'nın pasında topu alan Marin'in ceza alanına yerden ortasında savunmada Hakan topu karşıladı.

43'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in ceza alanına ortasında ceza alanı içinde seken topu sol kanatta Erkan aldı ama onun pasında araya savunma girdi.

42'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Constant'ın ceza alanına ortasında Carole topu kornere gönderdi.

41'Bordo mavililer, çok bet bir pozisyondan yararlanamadı. Marin'in sağ kanattan ceza alanına ara pasında topu alan N'Doye, sağ çaprazdan dar açıdan karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama top uzak direğin yakınlarından dışarıya gitti.

40'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer'in kale sahasına sert ortasında Muslera topun kontrolünü sağladı.

39'Kullanılan serbest vuruşta Marin'in ceza alanına ortasında savunmaya yardıma gelen Burak topu kornere gönderdi.

38'Hızlı ve etkili gelişen Trabzonspor atağında Marko Marin ceza alanının hemen dışında sol çaprazda Semih'in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Semih, sarı kart gördü.

37'Cavanda'nın kaptırdığı top sonrasında topu alan Podolski, pasını Burak'a, Burak da Yasin'e verdi ama Yasin'in pasında araya savunma girdi.

35'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına yerden ortasında Marin'i geçen topu Denayer aldı.

34'Gelişen Galatasaray atağında Podolski'nin Burak'a ara pası denemesinde araya savunma girdi.

33'Galatasaraylı oyuncular yarı alanlarından hızla çıkmak isterken Rodriguez, Mbia'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mbia, sarı kart gördü.

32'Bordo mavililerin gole yaklaştığı an. Erkan'ın güzel pasında topu alan Constant, sol kanattan ön direk yakınlarına ortasını yaptı. Marin, yakın mesafeden kafa vuruşunu yaptı ama Muslera iyi yer tuttu.

31'Bir başka Trabzonspor atağında sol kanatta topu alan Erkan, içeriye kat edip ceza alanına yerden pasını gönderdi ama top Galatasaray savunmasında kaldı.

30'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Constant'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

29'Galatasaray'da ilk faulü Erkan'a müdahalede bulunan Rodriguez yaptı.

28'Geride kalan bölümde Galatasaraylı oyuncular rakiplerine faullük bir hareket yapmadı.


27'Gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Denayer'in pasında topu alan Podolski'nin ceza alanına koşu yapan Sneijder'e ortasında Cavanda topu kalecisi Onur'a kazandırdı.

26'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin'in pasında topla buluşan Cavanda'nın ceza alanına ortasında top Muslera'da kaldı.

24'Etkili gelişen Galatasaray atağında Burak'ın pasında topu alan Podolski'nin ceza alanı dışından sert şutunda top üstten dışarıya gitti.

23'Sarı kırmızılılar uzun bir süre top çevirdikten sonra Rodriguez, sol kanattan ileriye koşu yapan Carole'a uzun bir pas attı ama top taca gitti.

22'Hüseyin Avni Aker'de tempolu, keyifli ve pozisyonu bol bir mücadele...

21'Trabzonspor, Marin ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Özer'in ceza alanına ortasında uzak kale direği yakınlarındaki Erkan topu aldı ve topu sağına çekerek tam şut çekeceği anda Marin topa vurdu ama top direğin hemen yanından dışarıya gitti.

20'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Bilal'in ceza alanına ortasında top kaleci Onur'da kaldı.

19'Kullanılan serbest vuruşta Bilal'in yerden ortasında boşta kalan topa Hakan vurdu. Seken topa Yaasin vurdu ama savunmadan bir kez daha seken top kornere gitti.

18'Hızlı gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Denayer'in pasında topu alan Burak, Constant'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Kevin Constant sarı kart gördü.

17'Bu kez Galatasaray çok hızlı çıktı. Rakip ceza alanının hemen dışında sol çaprazında topla buluşan Podolski, önde olan Onur'un üstünden aşırtma bir vuruş denedi ama çok kötü bir vuruştu ve top Onur'da kaldı.


16'Kullanılan serbest vuruşta Bilal'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı ve Trabzonspor ani bir atak şansı yakaladı ama Galatasaray savunmasında Carole çok ama çok kritik bir müdahalede bulundu.

15'Galatasaray bu dakikada daha etkili olan taraf. Rakip ceza alanı yakınlarında sağ kanatta Burak, topu kontrol etmek isterken Douglas'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

14'Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in doğrudan kaleye göndermek istediği top baraja takıldı.

13'Sarı kırmızılı ekipte topun gerisinde Wesley Sneijder...

12'Sarı kırmızılılar rakip yarı alana yerleştiği anda topla buluşan Rodriguez, çalımlarla rakiplerinden sıyrılıp ceza yayının hemen dışında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

11'Yasin'in pasında topla buluşan Denayer'in ceza alanına ortalamak istediği top savunmaya çarpıp taca gitti.

9'Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Constant'ın ortasında N'Doye'nin vuruşunda top direkten döndü ama onun öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.

8'Kullanılan serbest vuruşta Sneijder'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında Carole'un ortasında Denayer için ofsayt bayrağı kalktı.

7'Bu kez sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Burak, ceza alanı yakınlarında Mustafa'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


6'Sarı kırmızılılar rakip yarı alanda yine baskı yaptı ve sağ kanatta köşe gönderi yakınlarında taç atışı kazandı.

5'Bordo mavililer, yine sağ kanattan çok etkili geldi. Okay'ın pasında topu alan Cavanda'nın ceza alanına ortasında Okay'ın kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

4'Bir başka Galatasaray atağında ceza alanına sağ çaprazdan koşu yapan Yasin'e atılan ara pasında Yasin, Erkan'dan sıyrılamadı.

3'Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda yaptıkları baskıyla topu kazandı. Denayer'in pasında topu alan Yasin, sağ kanatta son çizgide rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti.

2'Trabzonspor sağ kanattan çok etkili geldi. Cavanda'nın ceza alanına ortasında Marin'in kafa vuruşunda Muslera uçarak topu iki hamlede kontrol etti.

1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.

Trabzonspor 0 - 1 Galatasaray Maçı Özet Goller (TS-GS ÖZET)


Gürcü çalıştırıcı, “Burak Yılmaz'ı Wesley Sneijder ve Podolski'nin ne kadar tehlikeli isimler olduğunu söylemeye gerek yok. Onları yakın markaja alıp, pres altında tutacağız. Daha sonra golü düşüneceğiz. Bizimle oynayacakları maçı kazanıp, çıkışa geçmek ve moral bulmak isteyecekler” açıklamalarında bulundu. Şota, “Hiç bir oyuncumuz yedek değil. Durumlarına göre ve performanslarına bakarak forma veriyoruz. Her oyuncunun yeri değişebilir. Kazanan kadroyu bozmayacağız diye bir şey de yok" ifadelerini kullandı. Bu arada geçen sezondan kalan cezası nedeniyle maçları stadyumdan izleyemeyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray maçı öncesi Trabzon'da adeta kamp kurdu. Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Şota Arveladze ile akşam yemeğinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu'nun takımının aldığı sonuçlardan duyduğu memnuniyeti belirttiği öğrenildi.

Ligde tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, girdiği gol pozisyonu sayısıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geride bırakmasına karşın puan durumunda rakiplerinin yanına yaklaşamadı.  Geride bıraktığımız dört haftada 35 gol pozisyonuna giren ve bu alanda 24'er kez pozisyona giren tarihi rakiplerini geçen sarı-kırmızılı takım, rakiplerine verdiği 17 gol pozisyonuyla da bu kulvardaki en cömert takım oldu.  1684 isabetli pasla bu alanda da Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın önünde olan Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 29 isabetli şutla ligin en çok çerçeveyi bulan takımı.  29'u isabetli 89 ortayla bu alanda da liderliği bırakmayan Aslan'ın tüm bu istatistiklerdeki üstünlüğünü puan durumuna yansıtamaması dikkat çekti. İşte bu noktada Galatasaray istatistiklerdeki başarısını sonuca yansıtabilmek adına Trabzonspor karşılaşmasına büyük önem veriyor.

Bu dönüm maçımız

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu dünkü antrenman öncesinde oyuncularından Atletico Madrid maçını unutmalarını istedi. Bu karşılaşmadan gereken dersleri çıkarmaları gerektiğini kaydeden sarı-kırmızılıların hocası, futbolcularından Trabzonspor maçına dönüm noktası olarak bakmaları gerektiğinin altını çizdi. Hamzaoğlu, “Size güveniyorum. Alacağımız galibiyetle üzerimizdeki karabulutları dağıtmalıyız” ifadelerini kullandı. Zorlu deplasmandan da alınacak olumsuz bir sonuçta taraftarların yönetime tepkisinin daha da artması bekleniyor. Atletico yenilgisi sonrasında sarı-kırmızılı tribünler Başkan Dursun Özbek'i istifaya davet etmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...