Trabzonspor 0-0 Torku Konyaspor (İlk yarı)

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor 0-0 Torku Konyaspor (İlk yarı)

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor ile Torku Konyaspor maçının ilk yarı sonucu 0-0

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı, 0-0 sona erdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta 1-0 kazanılan Kayserispor maçının ilk 11'ini bozmadı. 18 kişilik kadroda ise tek değişiklik yapan tecrübeli teknik adam, Kadir Keleş'in yerine sakatlığı geçen Giray Kaçar'ı kadroya aldı. Uzun süre takımdan ayrı kalan golcü futbolcu Janko da geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine 18 kişilik kadroya dahil edildi. Güneşli ve güzel bir havada oynanmasına rağmen Trabzonsporlu taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti. nbsp;


3. dakikada Ndouassel ile mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Savunmanın hatasında topu kapan Ndouasel, kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.
10. dakikada Bosingwa'nın pasıyla ceza sahasına giren Henrique kaleciyle karşı karşıya kaldı, aşırtma vuruşunda top üstten auta gitti.
17. dakikada Malouda sol kanattan ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi ama araya giren Erdal topu kornere gönderdi.
39. dakikada Djalma'nın ceza sahası dışından şutunda topu kaleci Onur'da kaldı.
40. dakikada Yusuf'un soldan ortasına altı pas içerisinde Henrique kafayı vurdu, top yandan auta gitti.
Kalan dakikalarda 2 takımın çabası da gol getirmedi ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...