Trabzon'dan Galatasaray'a rest, 'Ya Para ya da Baytar'

Trabzon'dan Galatasaray'a rest, 'Ya Para ya da Baytar'

SPOR Haberleri

Son üç yılda Galatasaray ile Trabzonspor arasında yaşanan transfer krizleri ara transfer döneminde yeni bir boyuta ulaşabilir

2011 yılında Galatasaray'a transfer olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ın transferinden kendilerine ödenmesi gereken 1 milyon 187 bin 200 Euro'nun peşine düşen ve icra yoluyla takip davası açan Trabzonspor, sarı-kırmızılı yönetime pres uygulamaya başladı. Trabzonspor'un icra yoluyla takip davası açmasının ardından "Yetki ve borca itirazı" başvurusunda bulunan Galatasaray, İcra Müdürlüğü'nünden takibin durdurulması kararını almıştı. Galatasaray'dan 1 milyon 187 bin euro alacağı olduğunu iddia eden Trabzonspor, Galatasaray ile arasındaki durumu alternatif bir plan ile çözmenin yollarını da arıyor. Galatasaray'dan prayı almak için tüm yolları sonuna kadar denemekte kararlı olan Trabzonspor Yönetimi'nden sürpriz bir öneri de yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
G.SARAY KARARLI; "HUKUK SAVAŞI..."
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Engin Baytar için sarı-kırmızılı yönetim ile masaya oturmayı planlayan Galatasaray, "Alacağımız karşılığında Engin Baytar'ı bize verin" teklifini sunacak. Galatasaray'ın Engin Baytar'ın transferi için sürpriz bir teklif hazırlayan Trabzonspor'a 'kesin' olarak ret cevabı vereceği ve hukuk savaşını son ana kadar sürdüreceği belirtildi. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...