Trabzon'da Özer Hurmacı tamam sıra forvette

Trabzon'da Özer Hurmacı tamam sıra forvette

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'dan kiralanan tecrübeli oyuncu sağlık kontrolünden geçerken, Trabzon yönetimi golcüler Cisse ve Yatabare için cevap bekliyor

Trabzonspor'un transfer görüşmeleri yaptığı Özer Hurmacı, sağlık kontrolünden geçti. Yönetimin Kasımpaşa'dan transfer etmek için kente getirdiği tecrübeli futbolcu, özel bir hastanede sağlık kontrolüne tabi tutuldu. Efor testi sırasında medya mensuplarına görüntü veren Özer'in, neşeli olduğu gözlendi. Trabzonspor'un futbolcu için Kasımpaşa'ya 1,5 yıllık kiralama bedeli olarak 500 bin euro ödeyeceği, satın alma opsiyonunun ise 1 milyon 500 bin euro olduğu öğrenildi. Özer Hurmacı'nın bugün imza atması bekleniyor.

Bu arada bordo-mavililer, forvet arayışlarını sürdürüyor. nbsp;Trabzonspor yönetimi, Demba Ba, Cisse ve Yatabare için kulüplerine yaptığı teklife yanıt bekliyor. Demba Ba'nın transferinin gerçekleşme olasılığının zor olduğu belirtilirken, Cisse ve Yatabare için kulüplerinin ikna edilmesi konusunda yoğun bir çaba harcandığı öğrenildi. Öte yandan deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, dış sahada yaşadığı olumsuz istatistiğe son vermek istiyor. Sezonun ilk yarısında ligde deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 4 puan çıkarabilen bordo-mavili ekip, Rize'de bu kötü gidişatı değiştirmenin mücadelesini verecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...