Trabzon'da Gekas heyecanı

Trabzon'da Gekas heyecanı

SPOR Haberleri

Takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getiren Başkan Hacıosmanoğlu transfer harekâtı başlattı. İlk olarak Yunan golcü Gekas için Akhisar Yönetimi ile görüştü.

Takımın başına Mustafa Reşit Akçay'ı getiren Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu transfer harekâtı başlattı. Sportif Direktörlüğe eski futbolculardan Fatih Tekke, Yardımcı Antrenörlüğe de Hami Mandıralı'yı getiren Hacıosmanoğlu, ilk olarak Yunan golcü Theofanis Gekas için, Akhisar Yönetimi ile görüştü. Gekas'ın teklife sıcak baktığı, yönetimin ise bir problem çıkarmayacağı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Yunan golcü pazartesi günü bordo-mavili renklere imza atacak Forvet mevkiine takviye isteyen Akçay, kulübe dönmek isteyen Brezilyalı Jaja ile geçen sezon Galatasaray'a giden Engin Baytar'ı değerlendiriyor. Fatih Tekke'nin ise Zenit'ten eski takım arkadaşlarından sol bek Aleksander Lukoviç ve forvet Pavel Pogrebnyak ile görüşeceği bildirildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...