Trabzon'da 3 yolcu!

Trabzon'da 3 yolcu!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerde Zokora, Colman ve Janko'nun takımdan gönderilmesi kesinleşti

Trabzonspor'un sezon sonunda yollarını ayırmayı planladığı Zokora, Colman ve Janko için gelecek teklifleri gündeme alacağı bildirildi. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Zokora ile Colman ve uzun zamandır kadroya giremeyen Janko'nun sezon sonunda takımdan gönderilmesi kesinleşti. Üç futbolcu için de ilk etapta gelecek olan teklifleri değerlendirecek olan yönetim, futbolcuların alacaklarına karşılık bonservis bedellerinde de kolaylık sağlayacak.Colman ile ilgilendiği bilinen Beşiktaş'ın yeniden devreye girmesi halinde siyah-beyazlı takımla takasının gündeme gelebileceği de belirtiliyor. nbsp;
Öte yandan Trabzonspor'a transfer olduğu günden itibaren profesyonelliği ile göz dolduran Portekizli Bosingwa'ya bir tebrik de Başkan Hacıosmanoğlu'ndan geldi. Erciyesspor maçının ardından Bosingwa'yı kutlayan Hacıosmanoğlu, "Gerek performansın, gerekse de kişiliğin ile bu takıma çok fazla değer kattın. Umarım uzun yıllar birlikte oluruz" dedi. Zokora'nın kadro dışı bırakılmasının ardından görev yapmaya başlayan Zeki Yavru da performansı ile büyük beğeni topladı. Mandıralı'ya teşekkür eden Zeki, ''Kendime olan güvenimi geri getirdiği için çok mutluyum. Sizi mahcup etmemek için daha fazla çalışacağım" dedi.

Zokora'nın düğününe gittiği için idmana alınmayan ancak daha sonra özür dileyen Henrique, bu olayın ardından çıktığı G.Birliği, Eskişehir ve Erciyes maçlarında attığı gollerle kendini affettirdi. Brezilyalı, Erciyesspor maçında Yusuf ve Olcan'ın gollerinin de hazırlayıcısı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...