Trabzon üst üste ikinci mağlübiyetini aldı

Trabzon üst üste ikinci mağlübiyetini aldı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Ankara'da da hayal kırıklığına uğradı. Bordo-mavilileri 10 kişiyle devirmeyi başaran Osmanlıspor'da Torje 1 gol ve 2 asistle yıldızlaştı

Trabzonspor Süper Lig'in 6. haftasında Osmanlıspor deplasmanında şok bir yenilgi yaşadı: 3-1. Güneşli bir Ankara gününde kâbus gören bordo-mavililer böylelikle üst üste 2. mağlubiyetini aldı. Mücadele dengeli başladı. Karşılıklı gelişen atakların birinde Webo fileleri havalandırdı ancak tartışmalı bir ofsayt kararıyla gol iptal edildi. Osmanlıspor sıklıkla dengesiz yakaladığı Trabzonspor savunmasına çok zor anlar yaşatıyordu. Bordo-mavililerin eski hocası Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri aradığı golü 42'de buldu. Torje harika bir frikik golüyle takımını öne geçirdi: 1-0. İlk yarının son dakikasında Musa Çağıran hakem Deniz Ateş'e deyim yerindeyse kafasıyla diklenince faturasını kırmızı kartla ödedi.
Marin'den teselli golü
Trabzonspor'un tutuk futbolu ikinci yarıda da değişmedi. Hücumda yalnız kalan Cardozo'nun yanına oyuncu değişikliğiyle N'doye'un gelmesi de fayda etmedi. 10 kişi kalan rakibi karşısında pozisyon dahi bulamayan bordo-mavililer kalesinde ikinci golü 66'da gördü. İlk golün sahibi Torje'nin pasıyla arka direkte topla buluşan Erdal tek dokunuşla farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Morali bozulan Trabzonspor 4 dakika sonra üçüncü gole de engel olamadı. Webo'nun yerine oyuna giren Serdar, yine Torje'nin pasıyla aldığı topu harika bir aşırtma vuruşuyla filelere gönderdi: 3-0. Bordo-mavililerin  yeni gözdesi Marko Marin'in 85'te vole ile attığı gol farkı 2'ye indirse de karşılaşma 3-1 sona erdi ve Trabzonspor son iki haftada 6 puan kaybetmiş oldu. 




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...