Trabzon sürprize hazırlanıyor

Trabzon sürprize hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Yarın Juventus ile rövanş maçına çıkacak bordo-mavililer, İtalyan devinden çekinmiyor

Dış dünyaya kapılarını kapatan Trabzonspor, Juventus ile sahasında oynayacağı karşılaşmada turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Alınan sonuçlar ve oynanan futbol bu maç öncesi bordo-mavililerin en büyük kozu olarak gösteriliyor. Juventus maçında büyük bir taraftar desteği ile mücadele edeceklerini anlatan Hami Mandıralı, "İlk maçta oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. İyi futbolumuzu taraftarın desteği ile birleştirdiğimizde Juventus'u eleyebileceğimize inanıyorum" dedi. Bu arada deplasmandaki maçta yakılan meşaleler sebebiyle para cezası ödemeyle karşı karşıya kalan bordo-mavili kulubün Trabzon'daki maçta herhangi bir problem yaşanmaması için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi.Bu arada yarın akşam saat 22.05'te oynanacak karşılaşma için Juventus'un bugün saat 19.00'da Trabzon'a geleceği bildirildi. Öte yandan karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti'nden Pavel Kralovec'in yöneteceği, Kralovec'in yardımcılıklarını Slovak Roman Slysko ile Çek Martin Wilczek'in yapacağı açıklandı.


MALOUDA HIRS KÜPÜ
Yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Malouda, Juventus maçında forma giymek istiyor. YIldız futbolcu kondisyon eksiklerini özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...