Trabzon seri peşinde

Düzenleyen:
Trabzon seri peşinde

SPOR Haberleri

Çalımbay’la çıkışa geçen Karadeniz ekibi, rakibini mağlup ederek bu sezon ilk defa art arda 3 maç kazanmayı hedefliyor

Trabzonspor, bugün Antalyaspor karşısında bu sezon bir ilki gerçekleştirmeye çalışacak. Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında ilk deplasman galibiyetini elde eden bordo-mavililer, Antalyaspor maçını da kazanarak bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor. İnişli çıkışlı grafik çizdikten sonra Rıza Çalımbay’la toparlanma sürecine giren Karadeniz ekibi Antalyaspor’u da yenerse bu sezon ilk defa 3 maç üst üste kazanmış olacak. Ligin 9. haftasındaki Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi göreve başlayan Çalımbay yönetiminde bordo-mavililer, 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı.

Bizim için kırılma maçı
Çalımbay’ın ligde son oynanan Sivasspor maçından farklı olarak ilk 11’de değişiklikler yapacağı kaydedildi. Tecrübeli teknik adamın savunmada Hubocan’a, hücum hattında ise Castillo’nun yerine kart cezasını tamamlayan ve kupadaki BB Erzurumspor maçında da forma giyen Olcay’a görev vermesi bekleniyor. Çalımbay kupada 3 gol atan Rodallega’yı ise yine yedek kulübesinde bekletecek. Bu karşılaşmanın kendileri için ‘kırılma maçı’ olacağını söyleyen Çalımbay, “Yenersek takıma özgüven gelecek” diye konuştu.

Trabzon seri peşinde

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...