Trabzon havalarda

Trabzon havalarda

SPOR Haberleri

İyi bir hazırlık dönemi geçiren bordo-mavili kulübün UEFA yolundaki kararlılığı, 46. Yıl coşkusu ve bomba transferler camiaya büyük bir heyecan yaşatıyor.

Trabzonspor, Süper Lig'in başlamasına az bir süre kala büyük bir hareketlilik yaşıyor. Önceki gün 46. Kuruluş yıldönümünü kutlayan ve UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Dinamo Minsk'i deplasmanda 1-0 yenerek rövanşa büyük bir avantajla dönen bordo-mavili kulüpte yüzler gülüyor. Teknik Direktör Mustafa Akçay ile hem kamp dönemi hem de UEFA yolunda güzel işler yapmaya başlayan takım, 8 Ağustos'taki D.Minsk rövanşıyla çifte bayram yapmaya hazırlanıyor.
KAZANAN BİZ OLACAĞIZ
46. yıl etkinlikleri ile şehirde de erken bayram havası yaşanıyor. Binlerce taraftarın kafileyi havaalanında coşkulu ile karşılaması yönetimi de mutlu etti. Kulübün haklarını her zaman arayacaklarına vurgu yapan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzon insanı bu ülkede çok şeyi başarmıştır, el ele verirsek bunu da başarırız. Haklarımızı her platformda ısrarla arayacağız. Namuslu ve dürüst bir şekilde mücadele edeceğiz. Sonunda kazananı alkışlayacağız ama kazanan da biz olacağız" dedi. gt; Gökmen ŞAHİN (İHA)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...