Trabzon - Beşiktaş maçı seyircisiz mi?

Trabzon - Beşiktaş maçı seyircisiz mi?

SPOR Haberleri

Trabzonspor-Galatasaray maçının 90+2. dakikasında tribünlerden atılan çakmak hakem Ali Palabıyık'ın kafasına isabet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan maçın 90+2. dakikasında bordo-mavili tribünlerden atılan cismin (çakmak) hakem Ali Palabıyık'ın kafasına isabet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Oyunu durdurmayan ve cismi 4. hakeme teslim eden Ali Palabıyık'ta herhangi bir yaralanma meydana gelmezken; Trabzonspor'a nasıl bir ceza verileceği konusu da merak edilmeye başlandı.

TALİMATLARA GÖRE "CEZA YOK"

Bazı basın yayın organları Trabzonspor - Beşiktaş maçının seyircisiz oynanabileceği yönünde haberler yapsa da disiplin talimatları incelendiğinde bordo-mavili kulübe ceza verilmesinin mümkün olmadığı ortaya çıkıyor.

Disiplin talimatlarına göre; bir takım seyircisiz maç cezası verilebilmesi için atılan cismin oyunun aktörlerine isabet etmesi sonucunda herhangi bir yaralanmanın olması ve hakemin maçı durdurması gerekiyor.

Trabzon - Beşiktaş maçı seyircisiz mi?

10 BİN TL'LİK ÇAKMAK

Trabzonspor tribünlerinden atılan cisim hakem Ali Palabıyık'ın yaralanmasına sebebiyet vermemesi ve hakem Palabıyık'ın da oyunu durdurmamasından dolayı bordo-mavili kulübe saha kapama cezası verilmesi talimatlar gereği olasılıklar içerisinde bulunmuyor.

Sahaya atılan cisimden dolayı Trabzonspor'a 10 bin TL para cezası verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...