Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor kendi taraftarı önünde Beşiktaş ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi “Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?” gibi sorular merak konusu oldu. Kötü gidişe dur demek isteyen Trabzonspor bu karşılaşmada 3 puan alarak taraftarını sevindirmek istiyor. Zirve yarışında kopmak istemeyen Beşiktaş ise 3 puan mutlak almak istiyor. Peki, Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor kendi taraftarının desteğiyle beraber çıkış yakalamak istiyor. Beşiktaş ise üst üste aldığı galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Heyecan dolu karşılaşma öncesi ise bazı sorular merak ediliyor. Özellikle maçı canlı izlemek isteyen taraflar “Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?” gibi soruların cevabını merak ediyor. Peki, Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?

Trabzon Beşiktaş maç bileti ne kadar? Beşiktaş taraftarı Trabzon maçına girebilecek mi?

TRABZON BEŞİKTAŞ MAÇ BİLETİ NE KADAR?

Vip Platinium : ₺800,00

Vip Gold : ₺400,00

Vip Silver : ₺250,00

Batı : ₺90,00

Doğu : ₺75,00

Fırtına : ₺75,00

Kale Arkası : ₺75,00

BEŞİKTAŞ TARAFTARI TRABZON MAÇINA GİREBİLECEK Mİ?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı taraftarların dev maça alınmayacağı açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...