Tottenham, Louis van Gaal ile görüşüyor

Tottenham, Louis van Gaal ile görüşüyor

SPOR Haberleri

Andre Villas-Boas'ı görevden alan ve geçici menajer Tim Sherwood ile yoluna devam eden Tottenham, menajerlik görevi için Louis van Gaal ile görüşüyor.

Efsanevi Hollandalı teknik direktör Louis van Gaal, İngiltere Premier Lig'de takım çalıştırmaya hazır olduğunu ve Tottenham'da görev almaya hazır olduğunu dile getirdi.Hollanda Milli Takım teknik direktörlüğü görevinde olan ve Dünya Kupası'ndan sonra boşa çıkacak olan van Gaal, kupadan sonrası için Tottenham ile söz kesebilir. Tottenham başkanı Daniel Levy ise, van Gaal gelene kadar geçici olarak Tim Sherwood'u takımın başında tutabilir. Bu görev için diğer aday ise eski menajer Glenn Hoddle...Hollanda televizyonu NOS'a açıklama yapan Van Gaal; "Bana gelen teklifler hakkında yorum yapmam. Her zaman dediğim gibi futbolu bırakmadan Premier Lig'de görev almak istiyorum. Böyle bir şansım olursa değerlendiririm. Anlaşmayı açıklamanın da, hazırlık yapmanın da bir zamanı var. Herkes biliyor ki, teklif aşamasındayken hiçbir işi duyurmam" yorumunu yaptı.Tottenham ise Andre Villas-Boas sonrası geçici menajer Tim Sherwood ile zorlu Southampton deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...