Torreira'dan cevap bekleniyor! En iyi teklif Aslan'ın

Torreira'dan cevap bekleniyor! En iyi teklif Aslan'ın

SPOR Haberleri

Transferde sonradan açılan Galatasaray’da ana gündem maddesi Lucas Torreira...

YALIMCAN SARPYEL

Uruguaylı futbolcu için Arsenal ile 5 milyon avroya anlaşan sarı kırmızılılar, Torreira’yı ikna etmek için çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. 26 yaşındaki ön liberoya üç yıllık imza karşılığında toplam 10,5 milyon avro ödemeyi gözden çıkaran yönetim, oyuncunun son kararını bekliyor. Torreira’nın menajeri Oscar Betancourt “Henüz bir takımla anlaşmadık ancak doğrusunu söylemek gerekirse en iyi teklif Galatasaray’dan geldi. Kısa sürede kararımızı vereceğiz” dedi.    

MORUTAN PISA'DA

G.Saray, Antalyaspor maçının hazırlıklarını dünkü çalışmasıyla sürdürdü. Oyuncuların hırslı hâli dikkat çekti. Öte yandan Morutan İtalya Serie B ekibi Pisa'ya 150 bin avroya kiralandı.

MERTENS BOMBASI

Galatasaray’ın Napoli ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Dries Mertens ile anlaştığı iddia edildi. Napoli’ye yakınlığı ile bilinen Sport Italia’nın eski sunucusu Jolanda De Rienzo, 35 yaşındaki tecrübeli yıldızın yüzde 99 Galatasaray’da forma giyeceğini belirtti. Yeni transfer Sergio Oliveira’nın Mertens’i sosyal medya hesabından takibe alması dikkati çekti.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...