Töre: Yetenek meselesi

Düzenleyen:
Töre: Yetenek meselesi

SPOR Haberleri

“Saha içindeki duruşum, özgüvenim çocukluğuma dayanıyor. Özel kabiliyetim Allah’ın bana verdiği armağan”

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre kendisinde özel yeteneklerin bulunduğunu ve bunun için şükrettiğini söyledi. BJK TV’ye konuşan başarılı oyuncu, kendisine çok güvendiğini belirterek, “Saha içindeki duruşum, özgüvenim, yeteneğim çocukluğuma dayanıyor. Maç içinde kendi kabiliyetimin yanı sıra ve takım arkadaşlarımın desteğiyle de her an her şeyi yapabilecek potansiyelim var. Ayrıca kendime çok güveniyorum. Bu özel yetenek, Allah’ın bana verdiği bir armağan. Bunun için çok şükrediyorum” diye konuştu. Beşiktaş’ın bu sezon çok coşkulu oynadığını dile getiren Gökhan Töre, derbi maçlarda alınan galibiyetlerde payının olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Her iki maçtan da galibiyetle ayrıldığımız için çok sevinçliyiz ama derbilerin diğer maçlardan farkı yok. Fenerbahçe karşısında asist yaptım, Galatasaray maçında galibiyet golünü attım. Taraftarlarımız da bizim kadar istekliydi” dedi.
Derbideki gol çok özeldi
Galatasaray derbisinde attığı golün kendisi için çok özel olduğunu dile getiren genç oyuncu, en çok mutluluk duyduğu asistin ise Fenerbahçe maçında Gomez’e yaptığı orta olduğunu söyledi. Bu sezon savunma yönünü geliştirdiğini de sözlerine ekleyen Töre, “Son yıllarda defansa daha çok yardım ediyorum. Futbol bir takım oyunu. Forvet ya da defans oyuncusu diye bir ayrım yok. Futbol 11 kişi ile oynanıyor ve bazen hepimiz savunma oyuncusu oluyoruz” şeklinde konuştu. Gomez’in çok büyük bir isim olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, “Çok tecrübeli bir futbolcu. Kendini, yeteneklerini ve kapasitesini bilen ve aynı zamanda takım için savaşan bir ruha sahip. Tam bir gol makinası. Onunla birlikte oynadığım için çok mutluyum” vurgusunu yaptı. 
           > Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...