Toplu fotoğrafta dikkat çeken Volkan Demirel detayı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Toplu fotoğrafta dikkat çeken Volkan Demirel detayı

SPOR Haberleri  / İHA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlıklarına Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam edecek. Takımın Düzce'ye hareket etmeden önce çekilen toplu fotoğrafında Volkan Demirel'in yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Vitor Pereira ile sözleşme imzalayan sarı lacivertliler, bu sabah Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir araya geldi. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, 3 günlük çalışmanın ardından bugün sabah saatlerinde kamp yapacağı Topuk Yaylası Tesisleri’ne hareket etti.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen sarı-lacivertlileri, Anadolu Otoyolu Kaynaşlı gişelerinde pandemi nedeniyle bir grup taraftar karşıladı. Yaptıkları tezahüratlarla teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, Teknik Direktör Vitor Pereira'ya çiçek verdi.

Toplu fotoğrafta dikkat çeken Volkan Demirel detayı

PEREIRA-CANER PAYLAŞIMI

Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından basına tekrar yansıyan önceki dönemde Caner Erkin ile yaşanan tartışmaya fotoğrafla cevap verildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan paylaşımda, Pereira ve Caner Erkin samimi görüntü verdi. Paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeniye ulaştı.

Pereira'nın daha önce görev yaptığı dönemde Caner Erkin, Galatasaray derbisi kadrosuna alınmamasına tepki göstermiş, Portekizli teknik adamla yaşadığı tartışmanın ardından yöneticilerle de tartışınca kadro dışında kalmıştı.

VOLKAN DEMİREL FOTOĞRAFTA NEDEN YOK?

Öte yandan takım hareket etmeden önce çektirilen toplu fotoğrafta yardımcı antrenörlük görevi yapan Volkan Demirel yer almadı. Portekizli Teknik Direktör Pereira'nın, İstanbul'a ekibi ile birlikte gelmiş olması ve toplu fotoğrafta Volkan Demirel'in yer almaması soru işaretine neden oldu.

Alınan bilgilere göre Volkan Demirel 3-4 günlük izin aldığı iddia edildi. Demirel'in geleceğinin ilerleyen günlerde netleşmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...