Topal: Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor

Düzenleyen:
Topal: Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Mehmet Topal, Monaco yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Hepimizin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Çok fazla söylenecek şey yok" dedi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde deplasmanda Monaco'ya 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Simon Kjaer'in 36. dakikada sakatlanmasının ardından stoper olarak sahada yerini alan Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal maçla ilgili şunları söyledi:

"KISMET DEĞİLMİŞ"

"Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bizden beklendiler çok büyük. Camiamızı en iyi şekilde mutlu etmeye çalışıyoruz. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Olmadı. Kısmet değilmiş. Artık önümüze bakacağız. "

"OYUNUMUZU GELİŞTİRMELİYİZ"

"Kjaer'in sakatlanmasının ardından stoper oynadım ve elimden geleni yapmaya çalıştım. Maçın ilk 30 dakikası tutuk başladık. Geriye yaslanınca da kendi hatalarımızdan gol yedik. İkinci yarı toparlandık. Camiamız bizlerden çok şey bekliyordu bu sene. Hepimizin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Çok fazla söylenecek şey yok. Artık UEFA Avrupa Ligi'ne bakacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...