Tonyalı 'Lige eksiksiz girmek istiyoruz'

/ Kaynak: AA
Tonyalı 'Lige eksiksiz girmek istiyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, lige eksiksiz girmek istediklerini belirterek, yoğun çalışma içinde olduklarını söyledi

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: "Lige eksiksiz girmek istiyoruz.Yoğun çalışma içindeyiz."Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor'un teknik nbsp;direktörü Şevki Tonyalı, lige eksiksiz girmek istediklerini belirterek, yoğun nbsp;çalışma içinde olduklarını söyledi.Tonyalı, üçüncü etap çalışmalarını ilçede sürdürdüklerini ifade nbsp;ederek, "Sezon başlayana kadar eksikliklerin bir an önce giderilmesi için nbsp;çalışmalarımıza günde çift idmanla devam ediyoruz" dedi.Takviye olarak düşündükleri iki mevki için transfer komitesinin nbsp;çalışmaları sürdürdüğünü vurgulayan Tonyalı, "Yapacağımız transferlerle çok daha nbsp;güçlü duruma geleceğiz. Lige eksiksiz girmek istiyoruz. Yoğun çalışma içindeyiz"diye konuştu.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...