Tolunay Kafkas'dan futbolculara gözdağı

/ Kaynak: CHA
Tolunay Kafkas'dan futbolculara gözdağı

SPOR Haberleri  / CHA

Tolunay Kafkas, futbolcularına 'Görevini yapan oyuncu ile yola devam edeceğiz. Etmeyen ile de yollarımızı ayıracağız' diyerek gözdağı verdi.

Cumartesi günü oynanacak MP Antalyaspor maçı hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç teknik adam, oynadıkları futbolun karşılıklarını artık almak istediklerini ifade etti. Tolunay Kafkas, "Bir şey söylemek çok ses getirmiyor. Bizim baktığımız açıdan başkalarının da bakması lazım. Bizim kimseyi kötülemek veya yerden yere vurmak anlamında değil, daha iyi olsun diye bazı şeyleri söylüyoruz. Önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Oynadığımız oyunun karşılığını alamadığımız maçlar var. Eksik kalıyoruz ve bu bizim için handikap. Bu maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. 20 tane oyuncu var ve biz bu oyuncuların hepsini oynaması için aldık. Sahaya 11 oyuncu ile çıkıyoruz. Görevini yapan oyuncular burada görevine devam edecek, görevini yapmayan oyuncularla da yollarımızı ayıracağız. 20 kişilik kadroyu bu insanlara boşuna vermiyoruz. Oynayan oyuncular buradan çakıl taşı almıyor, para alıyorlar. Görevlerini yerine getirecekler." diye konuştu. nbsp;Girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerinden yakınan Kafkas, "Bunun sonucunda ufak hatalarla kalemizde gol görüyoruz. Bunun faturası ağır oluyor. Daha ligin başı ama ilerleyen haftalarda faturası ağır olan şeylerle karşılaşmak istemiyoruz. Daha çok stresi yüksek maçlar oynayabiliriz. Onun için elimize gelen fırsatları değerlendirmek lazım. Buna özgü çalışmalar yaptırıyoruz. Gol kaçıran oyunculara gol vuruşu becerisini geliştirmek için antrenmanlar yaptırıyoruz. Savunma oyuncularına birebir mücadelelerde daha başarılı nasıl olur diye antrenman yapıyoruz. Bireysel ve grup antrenmanlarına önem veriyoruz. Ben antrenör olarak üzerime düşeni fazlasıyla yapma gayreti içerisinde oluyorum." dedi. nbsp;Genç hoca, devre arasında da kadroya 3 veya 4 oyuncu transfer edeceklerini ve bunların ikisinin yerli, ikisininde yabancı olacağını sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...