Tolunay Kafkas, 'Karabükspor'da son vuruş beceriksizliği var'

Tolunay Kafkas, 'Karabükspor'da son vuruş beceriksizliği var'

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş Karabükspor mücadelesi sonrası teknik direktör Tolunay Kafkas, 'Karabükspor'da son vuruş beceriksizliği var' dedi.

Spor toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş Karabükspor mücadelesi sonrası teknik direktör Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

Mücadele hakkında açıklamalarda bulunan Kafkas, "Maçın stratejisini şöyle kurduk, merkezi kapattık Oğuzhan ve Fernandes'in ileriye kolayca çıkmasını engelledik. Beklerin Hutchinson ve Motta'nın hucuma çıkıp orta sahayı çok hızlı geçip pozisyon yaşatmalarını engelledik. Amacımız kontra atağa çıkarak pozisyonlar yakalamaktı ama yapamadık." dedi.

"SON VURUŞ BECERİKSİZLİĞİMİZ VAR"

Kaçan goller hakkında da değerlendirmelerde bulunan deneyimli teknik adam, "Sahanın zemini kötüydü sanırım. Oyuncularım ayakta durmakta zorlandı. Karabükspor'da son vuruş beceriksizliği var. Oyuncularımız gol pozisyonlarına girmesine rağmen başarısız oldular. Fakat biz kendi adımıza Beşiktaş gibi büyük bir takım karşısında bir puan aldığımız için çok mutluyuz." dedi.

Son olarak takımı hakkında geleceğe yönelik açıklamalar yapan Tolunay Kafkas, "Biz de yapılanma sürecindeyiz, umarım ileride daha iyi sonuçlar alarak ligde yukarılara tırmanırız ve Avrupa Ligi'ne katılırız." diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...