Tolgay dedikodulara son noktayı koydu

Düzenleyen:
Tolgay dedikodulara son noktayı koydu

SPOR Haberleri

Adı transfer dedikodularına karışan ve bu sezonki performansıyla göz dolduran Beşiktaş'ın yıldızı Tolgay Arslan, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Tolgay Arslan, Bip Spor'un sorularını yanıtladı.

"UMARIM OLUR"

Türk Milli Takımı için oynamak istediğini dile getiren Tolgay, "Avukatlar durumla ilgileniyor. İnşallah 2-3 hafta sonra sonuç alırız ve güzel bir sonuç olur" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'TA ÇOK MUTLUYUM"

Yeni sözleşme konusunun konuşulması için erken olduğunu söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, "Şu an şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Başkanımız benimle konuşmak isterse kapım her zaman açık. Beşiktaş'ta çok mutlu olduğumu herkes biliyor" dedi.

Önlerinde zorlu bir fikstür olduğunu belirten Tolgay, Premier Lig'den gelen teklifleri ise devre arasında konuşabileceklerini söyledi.

"HER POZİSYONDA OYNARIM"

Tolgay Arslan bu sezon takımda aldığı görev hakkında ise şunları söyledi: "Bazen geride bazen önde oynuyorum. Sakatlıktan daha iyi geri döndüm, kafam daha rahat. Oyun içinde dengeyi bulmak istiyorum. 10 numara, 8 numara veya 6 numara benim içim fark etmez. Her mevkide oynuyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...