Tolga Zengin transferinde Beşiktaş'a son söz

Tolga Zengin transferinde Beşiktaş'a son söz

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Beşiktaş'ın Tolgan Zengin'i transfer ettiği haberlerine tepki gösterdi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Beşiktaş'ın Tolgan Zengin'i transfer ettiği haberlerine tepki gösterdi. Akşam'a nbsp;konuşan Çakıroğlu, Tolga için Beşiktaş'tan ne istediklerini de somut bir şekilde anlattı: "BİZ daha once Beşiktaş'la konuştuk ve onlara teklifimizi sunduk. 3 milyon euro artı bir oyuncu istiyoruz. Kimi istediğimiz konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. Ama Tolga Zengin gibi kaliteli bir kaleci için istediğimiz şartlar da gayet makul. Bana gore Türkiye'nin en iyi ve en tecrübeli kalecilerinin ilk sırasında yer alıyor. Esneyebileceğimiz kadar esnedik, daha aşağıya gelmemiz imkansız.
UYARLARSA...
ŞU aşamada kesinlikle bir anlaşma söz konusu değil. Beşiktaş yönetimi medyaya bir takım bilgiler vererek, kamuoyu baskısı oluşturmaya çalışıyor. Bunu buradan açık bir şekilde söylüyorum. Şartlarımız belli. Beşiktaş bu şartları yerine getirirse transfer gerçekleşir, getirmezse olmaz. O ayarda bir kaleciyi daha uygun bir fiyata alabiliyorlarsa alsınlar."
GOLCÜ DE ALACAĞIZ
ÇAKIROĞLU Trabzonspor'un beklediği golcü transferi konusunda da açıklamalarda bulundu. Kesinlikle çok iyi bir golcü için girişimlerde bulunduklarını belirten Çakıroğlu, "Bir kaç tane alternative üzerinde çalışıyoruz. İsim vermem doğru olmaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...