Tolga Zengin, 'Pankart için teşekkürler ama küfürleri unutmadım'

Tolga Zengin, 'Pankart için teşekkürler ama küfürleri unutmadım'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, Saraçoğlu'nda kendisi için açılan pankarta teşekkür ederken, 'Trabzonspor'dayken edilen küfürleri unutmam' dedi.

nbsp;Dün akşam Kadıköy'de son zamanların en heyecanlı ve en gollü derbilerinden biri yaşanırken; geceye damgasını vuran isim Tolga Zengin oldu. Karşılaşma öncesinde F.Bahçe taraftarının kendisi için açtığı pankart için teşekkür eden Tolga; "Maçtan önce benim için pankart açan Fenerbahçeliler'e teşekkür ederim. Acının rengi olmaz. Bu yapılan iyiliği unutmam, anlayışları için onlara teşekkür ederim. Ama Trabzonspor'dayken bu statta müziği kısıp anneme küfredilmesini de unutmayacağım. İyilikleri de kötülükleri de unutmayacağım. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin ellerinden öperim" yorumunu yaptı. Tolga Zengin, derbinin başından sonuna kadar sarı-lacivertli takımın gol ayakları Sow, Emenike ve Kuyt'ın yaptığı mutlak gol vuruşlarını başarılı bir şekilde kurtardı. F.Bahçe karşısında adeta devleşen Tolga, takım arkadaşlarının da takdirini aldı. Tecrübeli oyuncu karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada da şu ifadeleri kullandı: İlk yarı ve ikinci yarının son 10 dakikası oynadık. İkinci yarı geriye çekildik ve oyundan düştük. Son 10 dakika toparlandık. Bize yakışan bir mücadele olmadı. Rakibimizin daha çok pozisyonu vardı. Sonuç beni hiç memnun etmedi. "3 puan almalıydık" ama arkadaşlarımızın canları sağ olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...