Tolga Zengin, 'Bilic'in yokluğunu hissettik'

Tolga Zengin, 'Bilic'in yokluğunu hissettik'

SPOR Haberleri

Tolga Zengin, Hırvat hocanın soyunma odasına inememesinin eksikliğini yaşadıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, Slaven Bilic'in yedek kulübesinde olmamasından ziyade, soyunma odasında kendilerini yalnız bırakmasının daha kötü olduğunu söyledi. Hırvat teknik adamın oyuncularıyla çok iyi iletişim kurduğunu dile getiren başarılı eldiven, "Cezalıyken soyunma odasına inememesinin eksikliğini çok yaşadık. Teknik adamın takımın başında olması oyuncuları her zaman pozitif etkiler" diye konuştu. Süper Lig'in fizik mücadeleye dayalı zor bir lig olduğunu belirten Tolga, "Lige iyi başladık ama Antalyaspor karşısında bize yakışmayan bir oyun oynadık. Ligde iniş çıkışlar olacaktır ama önemli olan ahengi yakalayabilmek" ifadelerini kullandı. Çaykur Rizespor maçında yaşanan puan kaybının ardından Akhisar deplasmanından 3 puanla dönmeye mecbur olduklarını belirten siyah-beyazlıların kalecisi, Beşiktaş'ın takım savunmasının bu yıl daha da iyi olduğunu söyledi. nbsp;HÜSEYİN?EROĞUL - TÜRKİYE GAZETESİ

Beşiktaş'ta Necip şoku

Orta saha oyuncularının peş peşe gelen sakatlıklarıyla sarsılan Beşiktaş'a bir kötü haber de Necip Uysal'dan geldi. Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan genç futbolcuda 1. dereceden yırtık tespit edildi. Necip Uysal'ın 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Slaven Bilic dünkü idmanda sağ üst adalesine darbe alan Eneramo'yu tedbir amaçlı olarak saha kenarına aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...