Tolga imzayı attı bile

Tolga imzayı attı bile

SPOR Haberleri

Beşiktaş Tolga Zengin'e 3 yıllık ön protokol imzalattı. Siyah-beyazlılar bonservis problemini çözmek için Trabzonspor'la görüşüyor.

Beşiktaş Tolga Zengin'e 3 yıllık ön protokol imzalattı. Siyah-beyazlılar bonservis problemini çözmek için Trabzonspor'la görüşüyor. Beşiktaş, önümüzdeki sezon kaleyi Tolga Zengin'e emanet etmeye hazırlanıyor. İskoç kaleci Allen McGregor'u 1.5 milyon sterlin karşılığında Hull City'ye satan siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisiyle her konuda anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın Tolga'ya 3 yıllık ön protokol imzalattığı ortaya çıkarken, yöneticilerin Trabzonspor Yönetimi'yle görüşmelerini sıklaştırdığı ve 2 gün içinde transferi resmiyete dökeceği belirtildi. Siyah-beyazlıların Tolga için istenen 4.5 milyon euroyu 3.5 milyon euroya düşürmeye çalıştığı ifade edildi.
VEYSEL SARI VE AHMET İLHAN nbsp;
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, henüz ortada bir anlaşma olmadığını söylerken, "Bizim için Tolga'nın maddi değerinden önce manevi değeri çok yüksektir. Ama 3 milyon euro gibi komik rakamlara da bu transfer gerçekleşmez" ifadelerini kullandı. Diğer taraftan Beşiktaş, bir sol bek ve forvet transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Almanya kampına transferleri yetiştirmeye çalışan siyah-beyazlı yönetimin Eskişehirsporlu Veysel Sarı ve Karabükspor'un golcüsü Ahmet İlhan için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...