Tolga Ciğerci, Selçuk İnan'a övgüler yağdırdı

Düzenleyen:
Tolga Ciğerci, Selçuk İnan'a övgüler yağdırdı

SPOR Haberleri

GSaray’ın orta sahadaki “ciğeri” eleştirilen kaptanına sahip çıkarak, “Sadece beni değil, tüm takımı maça hazırlıyor” dedi

Galatasaray orta sahasının vazgeçilmezi olan Tolga Ciğerci, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Almanya’da olduğu dönemde çekinmeden etrafındakilere Galatasaraylı olduğunu söylediğini belirten başarılı futbolcu, “Hedefim öncelikle Bundesliga’da oynamaktı. Burada oynamak da hayallerimden biriydi” dedi. Başarılı oyuncu, orta sahada yan yana görev yaptığı Selçuk İnan hakkında da “Selçuk ağabeyimiz çok iyi bir kaptan. Sadece beni değil, tüm takımı maça çok iyi hazırlıyor. Maç öncesi konuşuyor, bizi motive ediyor” ifadelerini kullandı. 

Gol atmak istiyorum

Gol atmayı çok istediğini dile getiren Tolga sözlerini şöyle sürdürdü: “Ligde ilk golümü atarsam sanırım kimseye hediye etmem. Top çizgiyi geçsin, takımım 3 puan alsın; benim için yeterli. Maçlara çok iyi konsantre oluyorum. En fazla koşan ya da en çok pas yapan oyuncu olmak gibi bir düşüncem yok. Tek isteğim takıma yardım etmek. Gollerimi de atarak, asistlerimi de yükselterek oyunumu daha çok süsleyebilirim. Taraftarlar, biz maç kazandıkça, yaptıklarımızı gördükçe stada daha çok gelmeye başladılar. İnşallah bu hep sürer ve onlarla birlikte başarılı oluruz.” 

Sneijder yok Poldi var  

Galatasaray, bugün oynayacağı zorlu Adanaspor karşılaşmasına yıldız ismi Wesley Sneijder’den yoksun olarak çıkacak. Orta saha ile forvet arasındaki “bağlantı noktasında” görev yapacak isim ise Alman yıldız Podolski olacak. Antalya maçının ikinci yarısında da 10 numara pozisyonunda görev yapan Poldi, 2 gol kaydetmişti. Öte yandan Hakan Balta da Adana maçı kadrosuna alınmadı. 

Hamit evde kaldı!

Adana’ya giden ve bir grup taraftarın karşıladığı Galatasaray kafilesinde tecrübeli futbolcu Hamit Altıntop yer almadı. Geçen hafta Trabzon maçında da kadroya alınmayan Hamit, Dersimspor’a karşı kupada gol atmasına rağmen sergilediği performansla Riekerink’i hayal kırıklığına uğratmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...