Titredi kendine döndü

Düzenleyen:
Titredi kendine döndü

SPOR Haberleri

Arda Turan kriziyle sarsılan ay-yıldızlı ekibimiz Volkan, Cengiz Ünder, Burak ve Ozan’la farka koştu. 2018 Dünya Kupası finallerine gitme şansını sürdürdü

UĞUR AKTAN

A Milli Futbol Takımımız, 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu karşılaşmasında Kosova’yı deplasmanda 4-1 yendi ve üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Arda Turan’ın Makedonya ile oynanan hazırlık maçının dönüşünde gazetecilerle yaşadığı tartışmanın ardından Milli Takım’a veda etmesiyle çalkantılı günler yaşayan Fatih Terim’in ekibi büyük moral depoladı, kelimenin tam anlamıyla kendine geldi. Mücadelenin 6. dakikasında Hasan Ali Kaldırım’ın soldan ortasını iyi değerlendiren Volkan Şen, milli formayla ikinci golünü de ilk golü gibi Kosova filelerine gönderdi: 1-0. 16’da sezonun formda ismi Oğuzhan savunmanın arkasına attığı şık pasla Volkan Şen’i golle burun buruna getirse de tecrübeli futbolcunun kontrolü kötüydü. 22’de Berisha’nın köşe vuruşuna iyi yükselen Rrahmani skora dengeyi getirdi: 1-1. 31’de ise kornerden gol bulma sırası bizdeydi. Selçuk İnan’ın kullandığı köşe vuruşunu iyi takip eden Cengiz Ünder ilk yarının skorunu belirledi: 1-2. 
Burak rahatlattı
İkinci yarıya da iyi başlayan ay-yıldızlıları rahatlatan gol Çin’de formda bir sezon geçiren Burak Yılmaz’dan geldi. 61’de Ozan ve Selçuk’un önünde görev yapan Oğuzhan’dan aldığı güzel pası iyi değerlendiren Burak, oyuna kısa bir süre önce dahil olan kaleci Nurkovic’i mağlup ederek farkı ikiye çıkardı: 1-3. Maçın 82. dakikasında Arda’dan boşalan 10 numarayı giyen Yusuf Yazıcı’nın pasında topla buluşan Ozan Tufan 90 dakikanın skorunu ilan etti: 1-4.

Tribünlerde Arda sesleri
Makedonya maçının ardından takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye hem sözlü hem de filli saldırıda bulunduğu için kadrodan çıkarılan Arda Turan lehine dünkü Kosova maçında tribündeki bazı taraftarlar tezahürat yaptı. Maç öncesinde Milli Takım tribünlerinde, “Bayrampaşa’nın gururu Arda Turan” tezahüratları yapıldı. Arda Turan lehine yapılan bu tezahürata tribünlerin bir kısmı destek vermedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...