Tito Vilanova'yı görenler tanıyamadı

Tito Vilanova'yı görenler tanıyamadı

SPOR Haberleri

Sağlık problemleri nedeniyle Barcelona'daki görevine son vermek zorunda kalan Tito Vilanova, uzun bir süreden sonra ilk kez görüntülendi.

Josep Guardiola'nın görevi bırakmasının ardından Barcelona Futbol Takımı'nı çalıştırmaya başlayan Tito Vilanova, geçtiğimiz aylarda kanser hastalığının tekrar etmesi nedeniyle Katalan ekibiyle yollarını ayırmak zorunda kalmıştı. Kemoterapi sonrası Vilanova'yı görenler tanıyamadı. Kulak altı bezlerindeki kanserli hücrenin yeniden baş gösterdiği ve acil olarak tedavisine başlanan Vilanova, kemoterapi sürecinin ardından basın mensupları tarafından ilk kez görüntülendi.Barcelona B takımının El Prat'la yaptığı maçı eşiyle birlikte izleyen Tito Vilanova'nın tedavi nedeniyle saçlarının döküldüğü ve bir hayli kilo verdiği gözlerden kaçmadı.(Trt Spor)


Tito Vilanova'yı görenler tanıyamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...