Tirana Beşiktaş'a kolay geldi

- Güncelleme:
Tirana Beşiktaş'a kolay geldi

Spor Haberleri

Siyah beyazlı temsilcimiz Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında yeni transfer Amartey ve Aboubakar’ın golleriyle kazandı. Masuaku 66'da atıldı. Beşiktaş 3. turda Neftçi Bakü’yle karşılaşacak

MURAD TAMER'İN HABERİ - Oyuncuların mekik çekerken bile sakatlanabileceği derecede kötü bir zemini ve çok sert oynayan rakibi yenerek turladı Beşiktaş. Top sürerken ayakta kalabilmenin başarı sayılabileceği kadar bozuk bir sahada üst üste üç isabetli pas yapmak da ustalık gerektirdi. Dolayısıyla özellikle ilk yarıda organizasyon anlamında birşey görmek mümkün değildi. 

ETKİYE TEPKİ

Ev sahibi ekibin iki oyuncusunun sakatlandığı sahadan Beşiktaşlı oyuncuların sağlam çıkması en az tur kadar sevindirirdi ama Necip de yerini Amartey’e bıraktı. Siyah beyazlı futbolcuların sert futbola aynı şekilde karşılık vermiş olması, rakibin umutlanacak golü bulmasının önüne geçti. Amartey attığı golle Beşiktaş kariyerine harika bir başlangıç yapmış oldu.

MUHTEŞEM ÜÇLÜ

Keyifli ve rahat geçen bir Balkan deplasmanı çok nadir görülür. Hakemin uydurduğu kırmızı kart da cabası... Beşiktaş buna rağmen olgundu, zoru kolaya çevirdi. Aboubakar’ın golü zaferi daha da süsledi. Dün gece Salih, Gedson ve Amir’in uyumu muhteşemdi. Beşiktaş 3. turda Neftçi Bakü eşleşti. İlk maç 10 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanş ise 17 Ağustos'ta oynanacak..

TİRANA'DA REZALET

Karşılaşma başlamadan önce büyük olaylar yaşandı. İki takım oyuncuları sahaya çıkmış ve hakem ilk düdüğü çalmak üzereyken siyah beyazlı taraftarların bulunduğu tribünlerden sahaya meşaleler atıldı. Bunun üzerine Tirana taraftarlarından, Beşiktaşlı seyircilerin bulunduğu tribüne koltuklar atılmaya başlandı.

BÜYÜK PARA CEZASI

Sahaya taraftarların da girmesi üzerine maçın İngiliz hakemi Stuart Attwell takımları soyunma odasına çağırdı. Sıklıkla yapılan anonslardan sonra taraftarların sakinleşmesi üzerine karşılaşma 15 dakikalık rötarla başladı. Olaylar yüzünden UEFA’dan her iki kulübe de ciddi para cezası gelmesi gündemde.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...