Timsah'ın galibiyet serisi bozuldu

/ Kaynak: İHA
Timsah'ın galibiyet serisi bozuldu

SPOR Haberleri  / İHA

Fenerbahçe, Bursaspor'un 3 maçlık galibiyet ve 4 maçlık gol yememe serisine son verdi.

Bursaspor ile Fenerbahçe dün Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında rakibine oranla üstün bir oyun oynayan yeşil-beyazlı ekip, izleyenlere ve taraftara keyif verdi. İkinci yarıda ise, roller değişti. İkinci yarıya çok iyi başlayan sarı-lacivertliler, maçı kazanmasını bildi. Bursaspor, lider karşısında aldığı mağlubiyetle zirve yolunda büyük bir yara aldı. Böylelikle Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki puan farkı 11'e yükseldi.


TİMSAH SON DAKİKADA YIKILDI
Bursaspor, Fenerbahçe karşısında son dakikada sevinci ve hüznü aynı anda yaşadı. Bursaspor 2-1 mağlup girdiği 90. dakikada Batalla'nın golüyle beraberliği yakaladı. Uzatma dakikalarında ise, Egemen'in golüyle sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrasında stadyumu dolduran 25 bin taraftar takımına moral vererek, alkışlarla soyunma odasına gönderdi.


3 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ BİTTİ
Bursaspor'un Fenerbahçe karşısında 3 maçlık galibiyet serisi de noktalandı. Yeşil-beyazlılar, sezona istediği başlangıcı yapamamış ve ilk 6 hafta sadece 5 puan toplayabilmişti. Daha sonra toparlanarak 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Bursaspor, dün Fenerbahçe'ye mağlup olunca galibiyet serisi de sona ermiş oldu.


4 MAÇLIK GOL YEMEME SERİSİ BİTTİ
Timsahların, Fenerbahçe karşısında galibiyet serisi dışında, gol yememe serisi de bitti. Ligin ilk 5 haftasında kalesinde 9 gol gören Bursaspor, ligin en çok gol yiyen takımları arasında yer alıyordu. Son 4 haftada ise toparlanan yeşil-beyazlılar son 4 maçtır kalesinde gol görmüyordu.


SAHASINDA YİNE KAZANAMADI
Bursaspor'un, Fenerbahçe'ye karşı Atatürk Stadı'nda galibiyet özlemi 5 maça çıktı. Yeşil-beyazlılar, rakibini en son sahasında 2008-2009 sezonunda 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Ayrıca, sarı-lacivertli takıma ligde 7 maçtır üstünlük kuramayan Bursaspor, Fenerbahçe'yi en son şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunda deplasmanda 3-2'lik skorla yenmeyi başardı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...