Timsah tur peşinde

Timsah tur peşinde

SPOR Haberleri

Sakatlıklarla boğuşan Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2.Tur rövanş maçında Chikhura Sachkhere ile karşı karşıya geliyor.

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Ön Eleme rövanş maçında bugün Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımı ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında oynadığı ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, Bursa'ya turla dönmenin hesaplarını yapıyor. Gürcistan'ın Tiflis şehrinde Mikheil Meskhi Stadyumu'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomazs Musial yönetecek. Musial'in yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ve Sebastian Mucha yapacak. Karşılaşmanın 0-0'lık sonuçla uzayacağı, sonrasında ise penaltılara gideceği mücadelede gollü beraberlik ve her türlü galibiyet yeşil-beyazlıların tur atlaması için yeterli olacak. Bursa'da Fernando Belluschi ve Jose Fernandao sakatlıkları sebebiyle bugünkü zorlu maçta forma giyemeyecek. Dün bir basın toplantısı yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, "Chikhura Sachkhere karşısında sahamızda oynadığımız ilk maçı kazanmamız gerekiyordu, ancak kazanamadık. Buraya galibiyet için geldik. Gol yesek de atsak da tur atlamak istiyoruz. Hedefimiz budur" diye konuştu. Güneş kendi basın toplantısı yapacağı sırada rakip hocanın konuştuğunu görünce sinirlendi. Trabzonspor'un eski futbolcularından Arçil Arveladze de kafileyi ziyaret ederek başarı diledi. Bursaspor'un Chikhura Sachkhere karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: Harun - Şener, Civelli, İbrahim, Aziz, Volkan, Bekir, Ozan Tufan, Aydın, Traore ve Enes.

Chikhura-Bursa / Saat:?20.00 Stat:?Mikheil Meskhi Yayın: TRT?Spor nbsp;


GÖZLER ENES ÜNAL'DA
Fernandao'nun sakatlığı sebebiyle forvet hattında sıkıntı yaşayan Teknik Direktör Şenol Güneş, genç Enes Ünal'a güveniyor. Her türlü sonuca hazırlıklı olmaya çalışan Güneş, Enes'i kanatlardan Volkan Şen ve Ferhat Kiraz'la destekleyecek. Hocasının görev vermesi halinde elinden geleni yapacağını söyleyen Enes Ünal, Tiflis'ten turla döneceklerini iddia etti. Aynı sıkıntıyı orta alanda da yaşayan tecrübeli teknik adam, Belluschi'nin yokluğunda Traore'nin yanında Şamil veya Ozan Tufan'ı oynatacak. gt; Fotoğraf:?Ali ÇELİK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...