Tiger Woods, 'tarihi vuruş'u yorumladı

Tiger Woods, 'tarihi vuruş'u yorumladı

SPOR Haberleri

Golf sporunun bir numaralı ismi olan Tiger Woods, bir dergiye verdiği röportajda Boğaz Köprüsü üzerinde yaptığı tarihi vuruşu yorumladı.

Golf sporunun bir numaralı ismi olan Tiger Woods, Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için geldiği Antalya'da Gençlik Spor Dergisine konuştu. Woods, röportajında İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü üzerinde gerçekleştirdiği vuruş için ise, "Köprü üzerinde çok heyecanlandım." yorumunda bulundu. Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası Türkiye'ye gelen golf yıldızı Tiger Woods, turnuva ile ilgili açıklamalar yaptı. Gençlik Spor dergisine röportaj veren Woods, turnuva öncesinde İstanbul'da Boğaziçi Köprüsü üzerinde gerçekleştirdiği vuruş hakkında "Köprü üzerinde çok heyecanlandım" dedi. Hayatında ilk kez köprü üzerinde bir atış gerçekleştirdiğini ifade eden Woods, "Bugüne kadar birçok etkinliğe katıldım ancak İstanbul'daki deneyim benim için çok farklı oldu. İki kıta arasında vuruş yapmak beni oldukça heyecanlandırdı." diye konuştu.Antalya'da golf alanındaki gelişimin kendisini heyecanlandırdığını kaydeden ünlü oyuncu, "Bir oyuncu olarak, belli ülkelerin gelişimi ve golfe dahil oluşu beni mutlu ediyor. Türkiye de onlardan biri. Buna benzer bir gelişim Çin'de de yaşanıyor ve bunun ülkede nasıl bir etki yaşattığını hepimiz biliyoruz." şeklinde konuştu.
"BU GELİŞİM, DEVLET DESTEĞİ OLMADAN OLMAZ"
Golfte dünyanın önemli bir değeri olmak adına en önemli unsurun devlet desteği olduğunu kaydeden Woods, "Türkiye'de şu an bunu görebiliyoruz. Böylesine önemli bir organizasyon devlet desteği ve iradesi olmadan gerçekleşmezdi. Burada olmak tek kelimeyle heyecan vericiydi. Bu seneki format geçen seneden farklıydı ve Avrupa Turu içindeki en büyük etkinliklerden biri haline geldi. Organizasyon konusunda her şey çok iyiydi. Tabi turnuvanın yapıldığı sahayı da atlamamak gerek." ifadelerini kullandı. Turnuva hakkında da değerlendirmelerde bulunan Woods, "Geçen sene Dünya Golf Finali için buradaydım. Türkiye'nin ilk Avrupa turnuvasına sahip olduğunu görmek gerçekten güzeldi. Burada dünyanın önde gelen isimleriyle mücadele ettim. Benim açımdan güzel bir turnuva oldu." açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...