Tiago Çukur kimdir? Fenerbahçe ile Watford milli futbolcunun transferinde anlaşmaya vardı...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Tiago Çukur kimdir? Fenerbahçe ile Watford milli futbolcunun transferinde anlaşmaya vardı...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde geçtiğimiz ay oynadığı 4 maç öncesi kadro açıklandığında Thiago Çukur ismini duyanların aklına aynı soru gelmişi; kim bu Thiago Çukur? Futbol kamuoyunun kısa süredir tanıdığı 19 yaşındaki santrfor Fenerbahçe'ye transfer oluyor. Fenerbahçe ile Watford milli futbolcunun transferinde anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertliler, Watford'un 23 yaş altı takımında forma giyen Tiago Çukur transferinde son aşamaya geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'na göre İngiliz kulübüne 250 bin euro bonservis ödenecek.Fenerbahçe ile Watford arasındaki anlaşmada başarı bonusu ve sonraki satıştan pay da var...

Sarı-Lacivert genç futbolcuyla da her konuda anlaşmış durumda

.Kasım 2002 Amsterdam doğumlu Thiago Çukur, U17 ve U21 kategorilerinde milli formayı giymişti. Tiago Çukur, Stefan Kuntz tarafından A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi maçlarının kadrosuna davet edilmişti.

Genç futbolcu İzmir'de 2-0 kazandığımız Litvanya maçının son 6 dakikasında forma giymişti.Milli futbolcu geçen sezon İngiltere alt liglerinde top koşturdu ve Doncaster Rovers formasıyla 21 maça çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...