TFF'ye savaş açtı! Ligden çekilme tehdidi

TFF'ye savaş açtı! Ligden çekilme tehdidi

SPOR Haberleri

Ağır cezalar sonrasında Fenerbahçe kılıçları çekti. Asbaşkan Aytöre, "TFF'nin seçim süreci başlayacaktır. Gerekirse bu oyunda olmayacağız" dedi.

Son haftalarda hakem hatalarından şikâyetçi olan Fenerbahçe dün arka arkaya gelen haberlerle şoka uğradı. Tahkim Kurulu, Sivas maçında hakemleri tehdit ettiği gerekçesiyle PFDK tarafından 90 gün hak mahrumiyeti cezası alan Başkan Aziz Yıldırım'ın cezasını onadı. Profesyonel Disiplin Kurulu da sınırda olan sarı-lacivertlilerin sahasını 'çirkin ve kötü tezahürat' sebebiyle 1 maç seyirciye kapattı. Fenerbahçe bu haftaki Gençlerbirliği maçını sadece kadın ve çocuk taraftarlara oynayacak. Elazığ maçında Onur Ayık'a tekme attığı gerekçesiyle oyundan atılan Cristian Baroni'ye ise PFDK 2 maç ceza verdi. Brezilyalı oyuncu Gençlerbirliği ve Trabzon maçlarında forma giyemeyecek. nbsp;Ligden çekilme tehdidi
Akşam saatlerinde üst üste gelen kararların ardından Fenerbahçe adeta savaş baltasını çıkardı. Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre, FBTV'ye bağlanarak cezalarla ilgili olarak TFF'yi bombaladı. Aytöre TFF'nin artık seçime gideceğini belirterek, "PFDK'nın kararları bizim için tartışılacak bir konu değil. Artık TFF'nin meşruiyetini tartışıyoruz. Bugünden itibaren TFF'nin seçim süreci başlayacaktır. Bu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Taraftarımızın hassasiyetinin ve endişelerinin hepsinin farkındayız. Fenerbahçe olarak ya bu adil yarışı sağlayacak kurul kararlarını sağlarız ya da bu oyunda yokuz deriz" ifadeleriyle ligden çekilmeyi düşüneceklerini ima etti. Fenerbahçeli taraftarlar da verilen saha kapatma cezası sebebiyle TFF'ye protesto yürüyüşü düzenleyecek. nbsp; gt; M.Emin uluç


AZİZ YILDIRIM: SİZ ÇOK GÜÇLÜSÜNÜZ HAKEMLERİ DE YENERSİNİZ!
Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştiren sarı-lacivertlilerde Webo ve Serdar özel program dahilinde çalışırken, Bruno Alves'in tedavisine devam edildi. Bu arada minik taraftar Ahmet Kaan Yıldırım, 'Hayalini Paylaş Platformu' sayesinde Fenerbahçeli futbolcularla tanışma fırsatı yakaladı. Sarı-lacivertli oyuncular ve teknik heyet idmandan sonra ise yöneticilerle bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Aziz Yıldırım, "Siz çok güçlü bir kadrosunuz. İsterseniz hakemleri bile yenebilirsiniz. Yeter ki birlik olun. Şimdi Fenerbahçe için mücadele zamanı" dedi. Haklarının yendiğini belirten ve hakem hatalarından dert yanan futbolcular ise her şeye rağmen şampiyon olacaklarına dair söz verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...