TFF'den Trabzonspor'a geç, Cimbom'a erken tebrik

TFF'den Trabzonspor'a geç, Cimbom'a erken tebrik

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu, AVrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Trabzonspor ile ilgili geç tebrik mesajı yayınlarken Galatasaray'da aceleci oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın Juventus takımını 1-0 yenerek B Grubu'dan ikinci sırada bir üst tura çıkan Galatasaray Kulübü'nü kutladı. TFF, Trabzonspor'u UEFA Avrupa Ligi'nde turlamasını resmi siteseinden geç tebrik etmesiyle tepki toplarken, Galatasaray'a ayrı tarife uyguladı.Trabzonspor'a karşı nbsp;olumsuz tutumu sabit olan TFF'nin bu tavrı Trabzonsporluları şaşırtmadı. Bordo mavili taraftarlar "TFF kendisine yakışanı yaptı" diyerek konuya bakış açılarını net bir şekilde ortaya koydular. TFF'nin internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, "UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, gruptaki son maçında İtalya temsilcisi Juventus'u 1-0 mağlup ederek grubu ikinci sırada tamamladı ve 16 takımlı eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Galatasaray'ı tebrik eder, UEFA Şampiyonlar Ligi 16 takımlı eleme turu müsabakalarında başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...