TFF'den tarihte bir ilk! Türk hakemliğinde yeni bir dönem yaşanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TFF'den tarihte bir ilk! Türk hakemliğinde yeni bir dönem yaşanacak

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel liglerde maç yöneten hakemlerin formalarına sponsor alınacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem formalarına reklam alınacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, NG Kütahya Seramik ile yapılacak iş birliği kapsamında 2026-2027 sezonun sonuna kadar tarihte ilk kez Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig, TFF 2 ve 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi hakem formalarına sponsorluk alınacak.

TFF'den tarihte bir ilk! Türk hakemliğinde yeni bir dönem yaşanacak

İLK KEZ UYGULAMAYA GEÇECEK

NG Kütahya Seramik, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsoru olmasının yanı sıra Türk hakemlerinin geleceğine yatırım yapma hedefiyle TFF Hakem Akademisi'nin de sponsoru olacak.

Hakem formalarına sponsorluk anlaşması, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın katılımıyla yarın TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek imza töreniyle resmiyet kazanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...