TFF'den flaş karar! Süper Lig'de 3 maç ertelendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TFF'den flaş karar! Süper Lig'de 3 maç ertelendi

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.

Bu sezon Avrupa macerasına iyi bir başlangıç yapan temsilcilerimiz, çarşamba ve perşembe günü play-off mücadelelerine çıkacak. Ülke puanı için büyük önem taşıyan maçlar önce TFF'den önemli bir hamle geldi.

TFF, Avrupa kupalarında oynayacak takımlarımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un lig maçlarını ertelendi.

RAKİPLERİN MAÇLARI DA ERTELENDİ

Türk takımlarının Avrupa kupalarında mücadele edeceği rakiplerinin, rövanş maçları öncesi liglerinde oynayacakları mücadeleler ileri bir tarihe ertelendi.

Fenerbahçe'nin rakibi Hollanda takımı Twente’nin ligde Vitesse'yi konuk edeceği karşılaşma 27 Eylül Çarşamba gününe alınırken, Adana Demirspor ile karşılaşacak Belçika kulübü Genk'in 27 Ağustos Pazar ligde Club Brugge ile deplasmanda yapacağı müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

Beşiktaş ile karşılaşacak Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in 27 Ağustos Pazar günü ligde Veres Rivne ile oynayacağı mücadele ileri bir tarihe alınırken, Galatasaray ile karşılaşacak Norveç ekibi Molde'nin ulusal liginde Viking ile bu hafta oynayacağı maç, 30 Eylül Cumartesi gününe ertelendi.

ERTELENEN MAÇLAR 

Alınan karara göre, Galatasaray'ın İstanbulspor, Fenerbahçe'nin Başakşehir ile oynayacağı maç ile Adana Demirspor ve Beşiktaş arasındaki müsabakalar ileri bir tarihte oynatılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...