TFF'den 20 FETÖ'cü daha kovuldu

Düzenleyen:
TFF'den 20 FETÖ'cü daha kovuldu

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nda darbe girişimi sonrası yürütülen operasyon kapsamında 20 üyenin daha örgüt bağlantısı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda geçen hafta başlayan FETÖ temizliği tüm hızıyla sürüyor... Şimdiye kadar 125 kişinin Federasyon ile ilişkisi kesildi. Takvim'in haberine göre: MİT'le yapılan ortak çalışma sonrası MHK'nın ardından PFDK, Tahkim, Temsilciler, Etik ve Sağlık Kurulu'ndan da toplam 20 üyenin örgüt bağlantısı ortaya çıktı ve kurumla ilişkileri kesildi.

SAYININ ARTACAĞI KONUŞULUYOR

PFDK'da 7 üyenin 2'sinde, Tahkim Kurulu'nda 7 üyenin 3'ünde, Temsilciler Kurulu'nda 7 üyenin 4'ünde, Etik Kurulu'nda 5 üyenin 2'sinde FETÖ bağlantısı tespit edildi. Sağlık Kurulu'ndaki 9 üye için olumsuz rapor geldi. TFF'deki ayrılıkların önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...