Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Mehmet Büyükekşi'den açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Mehmet Büyükekşi'den açıklama

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadelenin ardından Halil Umut Meler'e Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruk atmasının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ilk kez açıklamalarda bulundu. Süper Lig maçları ne zaman oynanacak?TFF son dakika açıklaması canlı yayın! Mehmet Büyükekşi'den açıklama

MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor arasında oynanan mücadelenin ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e yumruk atmasıyla Süper Lig'e ara verilmişti. Verilen aranın ardından en çok merak edilen konu TFF'nin yapacağı açıklama oldu. Futbolseverler konuyla ilgili en çok Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? TFF son dakika açıklaması canlı yayın! Mehmet Büyükekşi'den açıklama ile ilgili arama yapmakta. İşte canlı yayın

TFF'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Bugün düzenlenen basın toplantısında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, süreç hakkında yeni açıklamalarda bulundu.  Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı sonrası 16. hafta maçlarının ertelendiği yönünden bir karar alınmıştı. 

SÜPER LİG MAÇLARI NE ZAMAN OYNANACAK?

Meler'e yönelik saldırıları kınayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, lig maçlarının gelecek haftadan itibaren oynamaya devam edileceğini açıkladı. Süper Lig 19 Aralık'ta başlayacak.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN AÇIKLAMA

Mehmet Büyükekşi açıklamalarında "Halil Umut Meler bizim için sadece bir hakem değil, uluslararası arenalarda kendisiyle iftihar ettiğimiz, gurur duyduğumuz bir hakemimiz. İyi bir aile babası ve iyi bir insan. Bugün konuşacağımız hiçbir şey, hakemimiz zalimce tekmelenirken iki eli başında yerde sürüklendiği fotoğraftan daha fazla şey söyleyemez.

Ankaragücü ile ilgili TFF Yönetimi karar alamaz. Yetki, bağımsız olan PFDK'da. Onlar gerekli kararları verecek.

Olayın sorumluları hakkında yüce Türk adaleti gereğini yapmıştır. Bizim TFF olarak yapmamız gereken şeyi, hukuk müşavirliğimiz dün yapmıştır. PFDK da perşembe günü kararını açıklayacaktır. Bu gibi durumların tekrarı yaşanmaması için hak mahrumiyeti ve para cezası dışında ek yaptırımlar getirmeyi planlıyoruz.

3 yıl önce Fransa’da bir ameliyat oldum, aman yarabbi perişan olduk. Bizim 3. sınıf hastanelerimizden daha kötüydü. Ülkemizin kıymetini bilelim" ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...